tiistai 20. elokuuta 2013

Tuularit


Koko "rojekti" lähti eilen illalla liikkeelle siitä...että iskä etsi Lennulle aamuksi "metsä(stys)Retkelle" vaatteita...olin saanut TikunjaNakun jo unille...nukuttaessani mietin että jaahas...eihän sinne metsälle voi lähteä missään verkkareissa....nehän kastuu...ja edelliset mustat tuularit on nilkkapituiset...Eli eikusta hommiin ja tuulariTehdas pystyyn vaan! Onneksi oli metri hiekanväristä hyväntuntuista tuulen ja vedenpitävää...kangasta! ...Koska ei ollut mitään valmista suunnitelmaa...etenin aika perus-meiningillä...että saisin housutr aamuksi valmiiksi. PerusHousunkaavalla leikkasin...arviolta kohdistin muutamat muotolaskokset polviin-jotka osiuikin säkällä "nappiin"  ja pikkuYksityis kohdilla lopputulos oli melkosta mukavat tuularit pikku JahtiMiehelle. Joka aamulla säntäsi pystyyn jo ties monelta---myö lähetään nyt...vaikka iskäkin vielä nukku--hieman myöhemmin uus herätys ja matkaan - Kyllä pojan silmät loisti kotiin tullessa oli sankossa sieniä...ja matkalla nähty KYY!!

No koskapa en aamutuimaan ollut kameraKaulassa...mallina heiluukin Unneli jonka kanssa käytiin sit "TyttöjenMenomatkalla" se on Tikun oma lanseeraus...tyttöjenAjelulle...sitä ilmausta meillä nyt käytetään...Niin me käytiin aamuUlkoilemassa oman Kylän VierevänNiemen maastossa! Jatkoin siis iltamyöhään...ja sain aika "sähikäiset" Tuularit myös pikkuNeidille ...OsuJaUppos- pinkkiä sen olla pitää-sen onäiti saanut nyt oppia!
No Nythän tekis mieli Saada Ruskea ja pinkki takki/anorakki?...arvatte kai kelle :D
Mulla on ollut varmaan "luovaTauko" täältä...mut en oo siitä ressannu...syyspuuhaa on niin monta mehutus on pulkassa ...Punikset eli punajuuret on purkeissa...ja iskä ja lennu on rakentanut komeen laavun...josta kuvia myöhemmin...kohta paistetaan siellä loimuLohta....kera sienisalaatin...!! Pöperöt on ollu kyllä lähiAikoina niin LÄHI kun vaan voi - sitä onnenTunnetta ei voi sanoiks laittaa kun saa hakea ruokatarpeet omalta kasvimaalta!

kuullaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti