maanantai 26. elokuuta 2013

IhanPihalla

Katsokaapas Kukkaa! ..ostin "sianSäkissä"...tämän ruusun - ei minkä tahansa ruusun vaan "Astrid Lingrenin" ruusun ja nimi oli enne juurikin ihanimman värinen ruusu. TaimiPurkissa ei ollut mitään kuvaa...minkä värinen kukka olisi ...mutta nimi oli enne-en turhaan siihen ihastunut!  Kuvat on hitusen aikaa sitten otettuja-sadepäivän kuvia. Olen tässä kesän aikana monesti mielessäni paasannut "MAASEUDUN PUOLESTA" kun kiskon nokkosia kasvimaalta, kun sittemmin haen sieltä ruokaTarpeita, tomaatteja kasvarilta...muniaKanalasta....
Ihan oikeesti - nää on niitä harrastuksia&puuhia jotka tekee hyvää mielelle&keholle, kyllä maallaOnNiiiiiiiiiiinMukavaa!!!
Ja nuo "punikset" eli punajuuret eli Unnelin sanoin "pikkuJunaPuuret"...ne on jotain ihanmahdotonta...suurin painoi pikkusen vaille 1KG---ihanHupsuja.
Ja sit on ollut jo mielessä otta pian kuvia "jättikurpitsoista"...kun keväällä Lennun synttäreillä...laittettiin kasvarilla kaikille omat siemenet purkkiin...niin pian selviää syksyn suurimman JättiKurpitsan  kasvattaja-pitäisikö ihan palkinto laatia ;)

Värikästä viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti