torstai 1. elokuuta 2013

"LastenLapsia" Taas on värit viuhuneet ja kankaisiin painettu ihanoita "LapsenLapsia"...heräsin joku aamu kolmenJälkeen...aloin piirtämään...skannaamaan...ja syntyi tämä kuosi.jonka ristin LapsenLapsiksi...siinä on ikäänkuin valokuvakehyksiä...mummolan  kukikkaalla kammarinSeinällä...tästä tulee vielä värikkäät versiot vahnaroosa-mintuvihreä ja kuparinruskea väripurkki odottaa jo valmiiksi sekoitettuna!!
Mutta ensin painoin mustalla...että pääsen ompelemaan näistä lapsosista valmiita tuotteita-että olen näistä aika innoissani ja siitä kun saa tehdä sitä mistä tykkää niiiin paljon -ehkä liikaakin?
No tänään olen jo ommellut...näistä...kukkaroita!

PianKukkaroitaKuvin!

3 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköistä kangasta!

    VastaaPoista
  2. No nythän sieltä varsinainen kangastehdas puskee ilmoille Pesälästä:) hienoa Milla! Tuo kuosihan sopisi vaikka tapetiksi!

    VastaaPoista
  3. Sen verran olen kankaanpainoa tehnyt että tiedän mikä työ tuossa kankaassasi on, suunnittelusta, seuloihin ja itse painanataan asti. Upea! Hieno idea, eikä kukaan voi tulla sanomaan mitäänn plagioinnista (on kovin ajankohtaista jälleen). Hieno kuosi vaikka jälleenmyyntiin?

    VastaaPoista