torstai 13. kesäkuuta 2013

TulikiilanKauppa


 Joensuussa-Taitokorttelissa...Kandee pyörähtää jos liikkuu lähistöllä. Siellä on meiän iskän ja seppäMikon taidokkaasti takomia tuotteita. Ja varsinkin jos tarvista viikatteelle tai uunin hämmentimille...sun muille käyttö tavaroille :) myös allekirjoittaneen tekeleitä saa sieltä: kukkaroita, lippiksiä, pipoja, neuvolakortinkansia ...mitä kulloinkin!
Myymälä on kokenut melkoisen muodonmuutoksen...remontin myötä. Ja minun piirrosjälki näkyy myös uusissa ikkunaTeipeissä...Yrityksen logon suunnittelin joskus opiskeluaikoina. Ja vähänkö mahtava tuo seppien päähänpisto - tehdä jättiläisen polkumaspyörä---tahtoisin nähdä vielä mummopyörä mallisena saman? :D
4 kommenttia:

 1. Hienon näköinen liike ja taitavaa väkeä olette kun kaikenlaista syntyy! Ja ahkeraakin, kun katselee viime postauksia, koko ajan tapahtuu jotain, sisällä ja ulkona. Ihanan näköistäkin teillä on! Hyvää kesää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu myymälästä tuli remontin myötä oikea helmi! ...meiän taloudessa ei ole "kirja-viisaita"...niin kaikki pitää tehdä omin käsin-ja maalla asuvana sitä tekemistä riittää! Oikein ihanaa kesää siullekkin!

   Poista
 2. Sinulle on tunnustus Blogissani :)

  VastaaPoista