keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

"mummola"-kesähousut Haukka-poika sai omakseen vihreät "mummola"-kesähousut...aiemminhan tein jo Lennulle yhdet...mut nythän näille on käyttöä...kun toiset on pesussa tai pyykkinarulla...niin on toiset. Hauskaa onkin kun Lenni on käynyt aina hakemassa pyykkinarulta nää jalkaansa...heti kun ovat kuivuneet :D
Nämä on leikattu 122cm kaavalla...mut menee isommallekkin poijjalle...reilu koko...ja sit taas toisinpäin...riittääpähän ensi kesäksikin pöksyä!!
 "Mummola"-kesähousut väreissä : metsä, sipuli, ruoste... 20€/pöksyt
Ja ompahan muuten ihanaa aloittaa päivä ilman aurinko...vaikkakin nyt se siellä jo killistelee..pakko alkaa siivoamaan :( mut se palkitaan uimareissulla---on muuten lämmintä vettä!!

heippaRallaa!

5 kommenttia:

 1. Onko nuo siis koossa 122cm jos on varaan sipulin ja ruosteen eli keskimmäinen ja oikenpuoleinen. Onko takki kankaat tulleet perille.

  VastaaPoista
 2. Moikka...kangasPuketti on tässä vierellä ;) pureudun niihin pikimmin...vitsit..housuista vielä sipulit ois vapaat...ruosteiset kerkes mennä jo toisaalle...mut toiset olisi sit teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeo, laita sipulit sivuun =) otan samalla kun takkikin tulee...sopiiko...maksan molemmat yht`aikaa...

   Poista
  2. Housut ovat ihanat. Menivät suoraan paketista päälle ja Eewe oli että onko nää mun mummolahousut...on ne sanoin ja pojan kasvoille levisi hymy. Yllätin pojan kun oli nukkumaan menossa ne päällä...itku tuli kun yöksi piti ottaa pois...saanhan heti aamulla laittaa takaisin...pienestä ne on iloisia =) joten kiitos, housut on luonnossa vielä söpömmät.

   Poista
  3. Oikun ihana kuulla!!! juu ehdin laittaa ne jo postiin...ennen sun viestiä mut hyvä niin...ne on kesän ykkös housut!!! terkkuja mummola-housu pojalle!

   Poista