maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pukimia


 Koskapa kaksi vuotias Aapeli-poika tykkää hepoista...niin taiteilin pikkuHevosmiehelle puseron kaksivuotis lahjaksi! HirnauskinstaVaan!!! Mukava kun edes jonkinmoinen ompeluKärpänen on puraissut keskellä kauneinta kesää...tällä hetkellä inspiroi-vihreät kukkaniityt jossa näkyy lilaa eli verikurjenpolvia ja keltaista eli leinikkejä...ja lupiinit on ihan oma lukunsa :D Lähipäivinä onkin valmistunut pikkutavaraa-ihania uusia värejä PUPU-ponkkareihin...ja uusia "LEMMIKKI"-kukka ponkkareita myös...pienille kesälomalaisille! Mutta ne on kulkenut iskän mukana sinne pajalle ...etten ole ehtinyt edes niitä "vilmaamaan"...joten sieltä voi käydä ihastelemassa-ja käyn napsaamassa kuvia kunhan liikun sitissä!!
 

 Sitten on surruutettu mini-pinsessoille mekkoja,luulen että kesä tulee takaisin näiden mekkojen myötä...alko himottaa unnelille omaa samanlaista Taskumekkoa...Lennulle on pusero-leikattuna-kunhan keksin jotain lisuketta siihen--meniskö jonkun sortin tasku pojillekkin-saap nähä mikä siitä tulee!!?Tänään on ollut mukava TYTÖT ja POJAT päivä...Lennu pääsi iskän mukaan pajalle töihin tänään....heräsi aamulla kesken sikiUnen kun kysyin lähetkö isin mukaan...? vastaus oli että lähen jos otetaan paljon eväitä mukaan...tein herkkuEväät ja puolikas vesimeloni mukaan :O..oli onnellinen poika palatessaan!
Tytöt taasen teki töitä kotosalla...värittivät pinsessa värityskiijjaa ja pyöräili pitkin kyläraittia---ja kotitiellä yllätti yllättävän kova raesade kuuro!!!

Ompelemisiin!
 

2 kommenttia:

 1. Kiitos Milla tuosta keltaisesta Tipityystä! Se ja kannet oli niin liikkis setti.
  Huikeeta palvelua niin lyhyellä varoajalla!!

  Terv. Yksi pikkuprinsessan lahjaan osallistunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OiEttä...Ihanaa että tekeleet on tykättyjä ja on noin ihanoita kannattajia-kerrassaan!!! ilo on hätäApuToimiston puolella ;)

   Poista