sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Myssyköitä

 Sunnuntai illan  nettiHetki...viikonloppu on rimpsahtanut ripeästi-erilaisesti...perjantaina ei siivottu...tein sen tänään...tänään en ommellut, siivosin aamulla...sitten piipahdettiin kaupungissa...lauantaina SOL-13 kyläili vanhan opiskeluKaverini luona...seSe vasta vaihtelua olikin!! Mukava kun mukavat ihmiset pysyvät matkassa....vaikka näkisikin harvoin...ajattelee heitä silloin tällöin...ja sit joskus naamatusten päivitetään tilanne...:D "tuttavat tulevat ja menevät, Ystävät ovat ja pysyvät!...luki yhdessä parhaalta kaverilta saadussa kortissa joskus....ja niin se on!!!! No viimeaikaisten kaasuttelujen aikaansaannoksena on syntynyt mm. näitä myssyköitä. Vuorena kaikissa valkoinen puuvilla trikoo...ja päälliset puuvillaa!...harmi etten ookkaa napsannu kuvaa...mannekiinin päässä...ehkäpä neiti vois valkata eka omansa "kesä-myssykkänsä"...minusta tämämalli on vaan niin ihqu...nytkin ollaan pidetty vielä sitä "talvi-mallia"...mut niin kylmä viima on ettei ole yhtään liikaa...

 (Nämä ovat pienempää kokoa n. 6kk-1,5v)
(nämä hieman suurempaa kokoa...n 1,5v-3v)

JuttuJatkuu...

8 kommenttia:

 1. Oiiiiii <3 ihania myssyjä, saako tilauksesta kokoa newborn?

  VastaaPoista
 2. JeeJee! Meille yks mustavalkopilkullinen ja serkkuvauvalle keltavalkopilkullinen <3
  Kiirusta ei, kesäkuuksi ehtii käyttäjilleen!

  VastaaPoista
 3. Äää, nyt vasta huomasin. Minkäköhän kankaan valitsisin, nää on niin ihania! Tekisitkö keltaista valkopilkullista isommassa koossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitää sanoa että ...kunhan leikkaan lopusta eka tuon pikkuKoon...ni katsotaan riittääkö siitä sit vielä yhteen suurempaan!?

   Poista
  2. Okei! Jos ei jää isompaan myssykkään sitä keltaista kangasta, sit haluisin ton vihreän :)

   Poista
  3. Juu...no pidän sitä sulle varalla!Kuullaan!

   Poista