sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

LippaaJaLakkia

 On taas se aika vuodesta - kun nämä ovat ajankohtaiset!...koska puuhaa on monta ja tekemistä riittää...kevät kun tuo omaa kiirusta tuolla pihanpuolellakin...tänään ostettiin maaliPytty että huomenna saadaan jo kevät- "väriä" käsiin...alkaa nimittäin kasvarilla suti heilumaan! 
Mutta lupailin kuvia lippiksistä sunnuntaille...no aika iltaanhan tää nyt hujahti...mut iltaisinhan ne "mamat" joutaakin vasta surhvailemaan!? ...eikös se niin mee monesti! Tässä nyt eka satsi...ja näistä tulikin melko poika voittoisia...ja jos ken pikku "eemelilleen" lakkia tahtoo...niin lisään nämä tuohon puoti sivulle ja koetan pitäälakit ajantasalla...ja sametteja vielä jonkun verran on että lisää niistä vielä saa ...sähköpostilla tai FB:ssä voi lähestyä lakki-asioissa...ilmoittaa minkä ikäiselle...tulee niin osaan sit oikeeta kokoa tehä.Nää on itestäkin vaan niin ihania jokaKevät!!! Meiän Lennu valkkasi omakseen tuon oranssiRuudun...ja toinen menikin jo Topun kaverille kaupungin kupeeseen...niitä olikin vaan kaks!
Mut nyt lähen latautumaan aamun urakkaan, katonmaalaushan on (ihan)mukavaa...varsinkin 4-5 metrissä :D Hoplaa!

Iloisiin kuulemiin!

milla

2 kommenttia:

  1. Heippa! tahtosin tilata lippiksiä, konjakin ruskea vakosametti ja ruskea ruutu kokoa 2 ja sit aikuisten kokoinen ihku beige-vaaleanpunainen kuvio, toiseksi alimmainen kuva. Saako näitä vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MoikkaHeidi!no se konjakki ja ruskeaRuutu on ooKoo, mut sen vaaleenpunaruutu kankaan leikkasin kertaheitolla 1-2 kokoisiks...mut jää seurailemaan ni mie teen niitä aikuisten kokoja oman satsin! laitatko osoitteesi ni vois lähettää lakit sulle? m_solehmainen@hotmail.com

      Poista