tiistai 16. huhtikuuta 2013

mistä on pienet miehet tehty?

 Pilkuista ja ruuduista....niistä on tehty ainaskin pienten poikien "suunta"-takit..muistan kun meiän Lennu syntyi...niin silloin sen heti tajus et tytöille kyllä on helpompi löytää sitä söpöä vaatetta...mut pojille on vaan sitä "universityInCaliforniaa"... nyt toivon et meiän Lennulle mahtuis vielä 98cm takki...tykkään niin näistä kummastakin...minusta näissä on hyvä asenne!!!Molemmissa on sekä vuori että päällinen puuvillaa...viimekesänä...ja sitäkin edellisenä...nämä on testattu ja todettu mainoiks suomenSuveen ja itikoihin.No vaikka topu on jo isopoika niin meiän "vauva" se nukkuu ulkona rattaissa...käytiin postareilla...ja samalla pitää tehä tiellä puroja kun se on aikasta lössö----niin neiti istui pitkästä aikaa rattaissa...ja nukahti-voi sitä söpöyttä!

jes...inspaisko tää läjä sua!?...minua Kyllä....illalla istun sohvaan ja alan virkata-en kyllä vielä ees tiiä et mitä...mut jotain!

moikkaTaasJaKuullaanTaas

9 kommenttia:

 1. Kolmen pojan äitinä tykkään, tykkään:)

  VastaaPoista
 2. Heips, Annun blogin kautta löysin sunblogin...kyselisin että ompeletko tilauksesta...haluaisin takin 3v pojalle kesäksi ja sinulla näytti olevan niin hauskan näköisiä takkeja tehtynä että...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...juu eiköhän semmoinen onnistuis jossain välissä...minkä kokoinen sen pitäis olla? 104 vai 110cm? voit laittaa vaikka sähköpostiin..fb:ssä...toiveita/mistäei tykätä...sekin auttaa...vaikkapa se ratkasee...mitä poikakangasta kaapista löytyy millonkin! m_solehmainen@hotmail.com

   Poista
 3. Voi itku miten ihania, varsinkin tuo ylimmäinen! Pakko saada! Pystyyköhän tällaisen tekemään 1-vuotiaalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..vitsit kun mie jo lupasin...lopusta pilkkukankaasta miun ystävän tyttärelle takkia...Mutta...jos se ei riitä siihen 3-vuotiaan tytön malliin...ni sit ois mahkuja saada toi sama...tai tietty joku kangas jos käy niin sit varmemmin!

   Poista
 4. Ihanat takit, ja langat, kylläpä inspiroivat - mitä lankaa muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Catania merkkistä---merseroitua puuvillaa...sopivan ohutta virkkausjuttuihin!

   Poista
 5. Tuon viimeinen alan virkkaamaan, mutten tiedä vielä ees mitä, kuulostaa niin tutulta :) Ihan paras fiilis toi hetki!

  VastaaPoista