keskiviikko 7. marraskuuta 2012

"Växthuset" .. sisältä

Voisin viihtyä täällä kasvihuoneessani päivän ja toisenkin (ilmanhäiriötekijöitä).... oon kasannu ruukut sun muut puutarha tavarat tänne talvisäilöön. Tosiaan maalaus jäi keväälle kun talvituli...kaikki puupinnat tulee sit keväällä  valkeiksi. Pariisin kyltit on ihana muisto mun "pariisi"synttäreiltä. Pihan kalusteet on meiän Sampan tekemät-ne on vaan kaunistuneet kun on jo monta kesää ulkoilleet satoi tai paistoi...samoin kuusenjalka on iskän eli  Taidetakomo Tulikiilan tekemä... näitä saa tilattua pajalta ja nyt niitä on tulossa myös myyntiin joihinkin TAITOshop:eihin . Kerran kun satsaa hyvään , saapi koko elämänsä sitä ihailla! Ihanaa kun on lunta kaikkialla meillä on tänään rusinapulla-päivä...minä tykkään ja muu perhe...ei kaikki :D... se on niitä joko tai ei-juttuja!

kuullaan taas!

11 kommenttia:

 1. Näyttää taas kerran niin kauniilta :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä viihtyisin minäkin tuollaisessa kasvihuoneessa! Ihailin sitä jo aiemmin ja piti jo silloin kommentoida, että valtavan kauniin kasvihuoneen olette tehneet! Meilläkin on suunnitteilla ja punaisia purkutiiliäkin olisi, mutta voi olla että tehdään se talon vanhoista ikkunoista ja sitten vaan lautaa loput. Muutenkin olen ihastellut blogiasi ja jonkin aikaa seurannut, mutta liian harvoin tulee jätettyä jälkeä käynnistään, vaikka tietää, miten mukavalta se saajasta tuntuu :) Viime vuoden joulukalenteripostauksiasi mm. lueskelin läpi tässä yksi päivä ja uusia juttuja jään mielenkiinnolla odottamaan :)

  VastaaPoista
 3. Kaikenlaista kaunista sulla siellä. Tuo kylttikeppi on mahtava, siihenhän voi soveltaa vaikka millaisia tekstejä kauden mukaan!

  VastaaPoista
 4. ...juu alunperäinen kasvihuone idea mulla oli sellanen pikkuruinen mut "toinen puolisko" on suuruuden hullu...mutta oon tajunnu et ei tää ollu yhtään suuri-eikä hullu mahtuu kalusteet sun muut sinne talveks...nytkin vein sinne tuikkuja palamaan-toimii siis tuikkulyhtynäkin!
  ...ja aina ilahduttaa teidän kommentit-kiitos vaan!
  ...jakyltti keppikin on Sampan tekemä-onpa mulla melkoinen dekoreeraaja-puoliso ;)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Juu pikkusen jo haaveilee keväästä...kasvihuoneen kannalta...vaikka joululaulut soikin :)

   Poista
 6. Växthuset är otroligt vackert :)
  nauttikaahan siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööö.... tack,vi har!? voi se mennä noin...miun ruotsi on ihan puhki ruostunut!

   Poista
 7. Olipas kauniita kuvia tunnelmahusetista! Ja pongsin pompdelux-haalarin, jonka satsasin meidän tytölle pari viikkoa sitten! Kivaa viikonloppua ja toivon sopivasti häiriötekijöitä, sinne ja tänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no häiriö ja sen tekijät on aina taattua laatua :D

   Poista