tiistai 13. marraskuuta 2012

KirsikkaPuuMekko Hyviä kangaslöytöjä tulee vastaan harvoin liiiiian harvoin. Nyt  tuli!... nämä verhot kolahti heti ja mikä parasta hintakin oli oikea kirpputori hinta! Ruutu kangas on pala löytö Eestä ja pitsi neulos on vanhoja jemmoja omasta kaapista. Tämän mekkosen tein vajaa mittaisella hihalla...talvella mukava pukea alle trikoopaita. Tämä on synttäri-lahja kuusivuotiaalle...Unneli himoitsi jo omakseen...olis niin ihana takki-kangaskin...vaatii tarkkaa harkintaa toisen verhon osalta..mitä siitä tulee!

Mukavaa päivänjatkoa vaan...KUULLAAN taas!

9 kommenttia:

 1. Siis aivan supersuloinen mekko ja supersuloinen toteutus! Ihana! :) Tahon kanssa, itselleni ja tytölle :D

  VastaaPoista
 2. Absolutely gorgeus! When I see this things I feel sad I don't have any daughters, only boys.

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihana! :) Sekä kangas että toteutus.

  VastaaPoista
 4. Onpas tämä kaunis mekkonen :) Ylempänä myös ihastuttava ruskea Riine. Sulla ihana tyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkoja on vaan niin mukava tehdä-ne lumoaa äidinkin!...tänään justi mietin etteiän pitäs saada tehdä talvi-mekko-kirja...sekin ois ihana!

   Poista
 5. Hei Milla!

  Minä olen tuon 6-vuotiaan mekon saajan, Emman äiti. Kummitäti lähetti mekon synttärilahjaksi ja tässä Emman kommetti: "Tämä on maailman ihanin vaate." Suurkiitos, aivan tolkuttoman ihana mekko. Meillä onkin sille heti käyttöä; huomenna synttärijuhliin ja ensi keskiviikkona Emmalla on Itsenäisyyspäivän juhlat eskarissa. Siellä hänellä on kunniatehtävä esittää "presidentin puolisoa" ja ottaa juhlijat vastaan kättelemällä heidät ovella. Nyt on sitten juhlan arvoinen mekkokin:-).
  Toivottavasti voin ostaa jatkossa kauttasi mekkoja ja muitakin vaatteita Emmalle. Teet hurmaavia tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kuulla!...kyllä nyt on täällä "täti" onnellinen kun on saanut pukea presidentin puolison-sitä kunniaa kokee harvat ompelijat!...kunhan saisin tän blogini taas elämän syrjään kiinni niin hommat jatkuis taas ja kysyä voi aina vaikka sähköpostilla! terveiset Emmalle!

   Poista