sunnuntai 25. marraskuuta 2012

KiintiöTäynnä?


Mulla on Pulma, kuvan lataus ei onnistu-kuulema muisti kiintiö täynnä?..osaisko joku sanoa..et onko se joku muistia / kuukausi juttu VAI tuleeko se täyteen ja täytyykö sit vaan ostaa lisä tilaa...Nyt kaivattais jonkun BLOGI-insinöörin tietotaitoa?

Tähtri juttu...sai vain kaksi kuvaa SOL-13  fb-sivuilla näkyy muut tähdet!

...tuli mieleen et saattaisko sitä tilaa tulla jos kuukausi vaihtuu---TIIÄnäistä!?

t: nim.KiintiöTäynnä?

10 kommenttia:

 1. mulla kävi sama homma, loin itelle toisen käyttäjän ja liitin sen sit kans kirjottajaksi omaan blogiin niin taas saa laittaa kuvia. yks vaihtoehto on poistella/pienentää vanhempia kuvia. Toivottavasti auttaa ja kuvia alkaa taas tulemaan lisää :)

  VastaaPoista
 2. Mulla oli kans sama juttu, sain yhdeltä blogikaverilta ohjeen että kuvia kannattaa poistaa Picasan puolelta.
  Omat kuvat ja tilankäytön voi käydä katsomassa Picasa Webista se näkyy sivun alareunassa albumien alla. Ja kuvat kannattaa pienentää 800x800 kokooon tai pienempään, silloin eivät vie ilmaista tilaa ollenkaan :9
  Näillä konsteilla sain taas kuvia ladattua.

  VastaaPoista
 3. KIITOS molemmille pitää kokeilla!

  VastaaPoista
 4. Ihan samaan ongelmaan törmäsin viikonloppuna. Itse ratkaisin asian niin, että tein photobucketiin tilin, lataan kuvat sinne ja sieltä linkin kautta blogiin.

  VastaaPoista
 5. Heippa milla! Mene tinypic.com sivuille ja luo sinne oma tili. Luo blogille oma kansio ja lataa kuva sinne.

  Kun kuva on sinne latautunut, tulee kuvan yhteyteen kolme koodia. Kopioi koodista se ensimmäinen HTML for Websites ja liitä se sitten blogipostaukseen (liitä koodirimpsu valiten blogin kirjoitustilassa ensin HTLM tila, liitä, ja vaihda sitten takaisin Luo tilaan, jolloin kuva on ruudulle ilmestynyt).

  Klikkaamalla kuvaa saat vaihdettua sen kokoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tässä testataan nyt luetun ymmärrystä :D

   Poista
  2. ...no sain yhen kuvan...mut useempaa en sit osannukkaan...enkä ihan sitä kansiotakaan...pitää paneutua...kiitos kati!

   Poista
 6. Minä ostin lisätilaa (tai siis isäntä osti lahjaksi), en oikein jaskanut alkaa väkslämään vaikka varmasti apua olis jostain saanut, vuosi maksoi n 20 euri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei jes...oon mietrtinyt et ilkeenkö kysyä onko joku uskaltanut ostaa...dollareita maksavia otisko sen 1gt...vai mikä se oli se 2,5 dollaria maksavan-itelläni ei oo vaan kun teinivisa-pitänee toivoa miunki lahjaks! kiitos!

   Poista