keskiviikko 17. lokakuuta 2012

TipiTyyJumpsuit

  Vai sanoisko ennemmin KotiPuku...kun meilläpäin ollaan :D No tunnustan olevani aika monessa asiassa perinteen kannattaja ja lämpeän hitaasti monille uutuudeen hömpötyksille...Digiboksiakin vastustin...kännykän vaihtaisin seinäpuhelimeen...no sähköt on hyvät ja nyt alko naurattaa kun ihana ystäväni kerran heitti et kai teillä on telkkarissa värit!!! :D 
No itselle ehkä passaan haalaria vielä hetken mutta lapsille halusin nämä---ajatus talvenpakkasilla...mikäs sen mukavampaa kun vetästä aamulla pehmoinen haalari ylle ja hipsiä tupaan aamupalalle.... Mutta luulen että on muitakin kaupan haalarreita katsastaneita...en ole nähnyt kyllä missään mukavan näköistä...sama juttu kuin talvihaalareissa-kaikki tehdään  "kelkkahaalarin"näköisiks... en tykkää. Mutta sanompahan vaan että TipiTyyKotiPuvusta TYKKÄÄN.Leikatessa tein klassisenvirheen..kun jo ekaks tajusin et melkein leikkasin kaksinkertaisesta kankaasta etukappaleet kun eihän niitä tarvii...niin leikkasin nurjalta..eli vetskarini menee vasempaanlahkeeseen...mut parempi mulle Aplikaatio-sommitelma toimiikin näin paremmin kuin hyvin. kollege on Knagastukusta,pinkkitrikoo vanhoja jemmoja samoin vetskari, Lennille odottaa vihreä kollege...katsotaan mikä siinä sit kiipeilee vielä en tiiä itekkään :D Aamulla pykäsin vielä settiin sopivan nappilistapaidan...ihan senkin takia et joku kangas hupenis kaapista pois!

Eikusta vaan muutkin haalarin ompeluun...vaikeinta oli tai työläintä...minun mielestä oli kaavojen piirtäminen!
moiks!

16 kommenttia:

 1. Ihana haalari ja symppiksiä nuo tiput :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meistä on tullut Hyviä ystäviä tuon TipiTyyn kanssa! :D

   Poista
 2. Mahtava kotipuku ja paita :) IHANAT :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten mahtava, aivan ihana haalari! Miksi kaupan jumpsuitit on niin tylsiä! Tykkään tuosta sinun tipityystä ihan mahdottomasti. Et ompelis meidän 1-vuotiaalle tuollaista? Maksan tietty hyvin :)
  Laita viestiä, jos pystyisit :)
  jenni_hap@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Onko tää kaava Ottobren? Ihan loistava toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On...oliko se oranssinsävyinen kansi...viimeisin? muistelen!

   Poista
 5. Aivan ihanan värinen puku! Itse leikkasin eilen kankaat ja tänään sain aloitettua ompelemisen ja just huomasin että mulle kävi ihan samanlailla kun sulle ton vetskarin kanssa.. No eipä se haittaa! Eiköhän illalla puku ala oleen kohtalaisen valmis jos vielä kerkeis kaupasta hakeen vetskarin!
  Noi sun piirtämät kuvat on niin symmpiksiä ja ihania! Ja muutekin tää on aivan ihana blogi, jotan oon jonkun aikaa seuraillut taustalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mieki leikkasin jo isoveljelle oman taitaa ompelu olla huomisen homma!

   Poista
 6. Suloinen! Kiitos rohkaisusta. Pienen vauvan kokoiset palat on leikattuna jo. Ehkä uskallan ompeluhommiinkin vielä lähiaikoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla...et tää juttu innosti jonkun muunkin samaan puuhaan!

   Poista
 7. No onpas tässä hurmaava setti!

  VastaaPoista
 8. Todella kaunis haalari, järkyttävän ihana toi aplikaatio!! :)

  VastaaPoista
 9. söpö kun mikä!!! ja ihanat kuvat (mistä sen valon olet saanut???)

  VastaaPoista