sunnuntai 7. lokakuuta 2012

HeppaKlenninki


 Syyskuu vaihtui jo lokakuuksi...mutta syystalvi jatkuu.. Eilen oli juhlapäivä meidän Unnelilla ja myös eräällä toisella ihanalla pellavapäällä, isommalla  tytöllä. Perjantai siivouksen  kruunasi mekko-ompelu, kunpa kruunaisi jokapäivän :)? Kaava mekkoon on jo niin tuttu "Alviina"-mekkortehdaskirjasta...niin ihana arkimekko-ja sopii syksyyn ja talveenkin kun on pitkä hiha. Kangas on kirppis löytö ja onneksi riitti...isompiin mekkoihin jo menee kummasti enemmän kangastakin! Syksyn ihmisenä tykkään tästäKin kankaasta...kokeilin taskuun uutta heppakuviota kun lajansaajan toive oli heppa!? Pakko oli vielä huivikin pakettiin sujauttaa...kun se sopi settiin kuin nenä päähän. Heppa kuvio toimis pipossakin!?
Juu äiti hullaantui Unnelin lahjasta "kuosiputkilosta" tarkemmin sanottuna Muumi.kuosiputkilo...semmoinen jonka reiästä kurkistetaan jasieltä ne lumoavat kuosit sitten piirtyvät verkkokalvoille...heti kamerankanssa tallentamaan ihmeellistä maailmaa...niin ihanaa ja kahta samaa ei tuu ikinä...nään nämä niin kankaina...että täytyypä piirtää näitä paprulle Ah niin Fantsua!


Kuosiputkilon saattelemana kohti uutta viikkoa - MOIKS!

5 kommenttia:

 1. Kivat taskut mekossa - ompeluksesi on aina niin somia!

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko ja kangas niin kaunis. Värit ihanan syksyiset. Taskuihin mahtuukin monta mukavaa aarretta.

  VastaaPoista
 3. Se kuosiputkelo on nimeltään kaleidoskooppi. Mulla oli pienenä mun isomumman itse tekemä kaleidoskooppi. Toinen, ostettu kaleidoskooppi, taitaa olla vielä tallessakin, mutta omilta lapsilta piilotettu, ettei mene rikki. Sinne on kyllä ihana katsella.
  Toinen mistä saisi ihania kuoseja on mikroskooppi. Itse katselen sinne töissä ja oma silmä on jo harjaantunut huomaamaan erilaiset solut, mutta olisi joskus mukava näyttää mikroskoopin näkymiä jollekin sellaiselle, jolla ei ole mitään ennakkokäsityksiä. Mitä ihanaa siitä voisikaan syntyä. Ja jos sellaisen tuhottoman kalliin valokuvaavan mikroskoopin ääreen joskus pääsisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niimpä onkin kaleidoskooppi...juu heti aloin miettimään et onnistusko tehä oma...? ja kuulostaa miksroskooppi kuvat tosi inspiroivalta...piirustusmaailmalta! Haaveilen omista kuoseista!

   Poista