maanantai 22. lokakuuta 2012

KetutYössäJumpsuitPerjantaina jo ompelin...vetskaria vaille valmiiks kotiasun Lennille...kuviota arvoin ja facebookissa tuli pienen pojan ehdotus ketuista - se oli hyvä idea!(kettuhaalari ruskeena-jossa oranssia...oisk kans ihku!?) Olin vaan jo leikannu jo muut kankaat musta-valko-vihreen sävyillä...niin sit mietin et eipä se mahdotonta ole et ketut on mustat...yöllä ne näyttää mustilta ;) !? Leikkasin tänkin samanlaiseks kuin sen ekan...kun tein sen klassisen :D (virheen siis)! Mielestäni haalari on ihan meiän isoveljen näköinen...pienestä asti Topu on ollut vihreäPoika. 
 
 
 Sit äsken ompelin kasaan ...ajat sit leikatun tähtipaidan ...niin on sopivaa alle puettavaa...teinkin helmaan samanlaisen kanttauksen kuin hihansuihin ja pääntielle...ettei jää lyhyeks helmasta.

 Ei muuta ku komppi paukuttamaan Lennart!

Meiän viikonlopun työ voitto oli uudet portaat ulkoovelle...JIPPII!!
Oikein rapsakkaa viikkoa kaikille.


6 kommenttia:

 1. Hauskat ompelukset, tapetit ja taulut näkyy kuvissa. Utelias haluis nähdä, minkälaiset portaat teitte? Meilläkin olis sellaset hankelistalla...
  Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tosiaan pitää vbilauttaa portaat jossain vaiheessa...vaikakin kaiteet jää malaamatta kun talvi tulee!

   Poista
 2. Onpas kiva haalari, söpö mutta jujun kera. ;-)

  VastaaPoista
 3. Aina vaan ihastelen sun ompeluksia :) Työn kautta katselen paljon erilaisia lasten vaatteita, vaikkei omia lapsia olekaan. Tällaisiin voisin itsekin lapset pukea. Noi sun tiputkin on tosi ihania. Ja kiva tähtikangasvuori, nyt niin in tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lastenvaatteita ei koskaan ole likaa...ainakaan ihania!!? :D...saatan olla aika ranttukin...niiden suhteen-tunnustan!

   Poista