perjantai 17. elokuuta 2012

Toisen RomuToisenAarre

Eräänä aamuna...katselin tori.fi...näin nää "romusängyt"...näytin iskälle ---kato! ..eka ei lämmenny..mut soitti töistä et "no...eihän sinne oo ku reilu sata kilometriä..." ..juu no mie varaan ne :D jes ...illalla tuli täti lasten vahdiks ja lähdettiin iltalomille-hakemaan näitä KORVESTA...jostain "valtionmetsästä"...paikasta josta ei tulis heti mieleen lähteä sänkyä ostamaan. Toisessa oli vielä vanhaa maalia...toinen oli ihan ruosteessa...saattaa kuulemma olla tuotu aikoinaan Ameriikoista ...! ja iskää on kiittäminen...kunnosti nää niin hienoiks (sinkopuhallus ja pulveri maalaus...on näissä) KIITOS


Meiän nukkuma-kammari on täynnä sänkyä...mut ollaan sitä porukkaa et tykätään että kaikki nukkuu samassa huoneessa...vaikkakin melkein ajatus meinaa karata sinne "LEENA-laajennukseen " ois ihana sisustaa unnelille oma neidon-kammari tän sängyn ympärille!...mutta asiaa monesti miettineenä... talvet unneja lämmittäen 3uunia/päivä... juu ei kiitos neljättä!..muuten kyllä!

..ekat prinsessa-päikkärit on nukuttu oikein unisesti! ja yllättävän jämäkät ja eikä natise vaikka aattelin...et saattas...oikeen on äitin MIELEISET :D
mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Ihanat, siis ihan mahtavat! Kyllä kelpaa nukkua :) Meillä kaikki nukutaan rautasängissä ja olkkarissakin yks. Mökin varastossa yks käpykoristeinen oottaa kunnostusta ja leikkimökkiinkin olis rautasänky. Pihalla oma ja lapsilla oli vauvan sellainen vanha sairaalasänky, niinkuin vaavisängyt. Oon ihan höynähtänyt, tiedän :D Voikun joskus vielä löytäisin meille aikuisille oikeasti vanhat rautasängyt. Ikean versio ei ole yhtään niin kiva. Saitko edukkaasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasitko muuten mihin hintaa huutiksessa myytiin samanlaisia?
   http://www.huuto.net/kohteet/antiikkiset-rautasangyt-83-cm-leveat/230571180

   Poista
  2. juu kävinkin siun sivuilla...ihanaa teilläkin ja sama tyyli meilläkin :D juu vilkasin huutista...no sain tuohon verraten halvalla alle ton..nää kaks!...juu vitsailin sampalle et vanhana voidaan nukkua näissä ite... ;)

   Poista
 2. Iik miten ihana sänky! ..mutta sydämeni sulatti täysin teidän suloinen muurarinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muurari sulattaa varmaan monen sydämen-niin minäkin olin ihan häkeltynyt kun sivusta seurasin :D ja sängyt on ihanat!

   Poista
 3. Upea sänky! Näyttää tosi ihanalta :)

  VastaaPoista
 4. WAU mitkä sängyt! Täydelliset teidän makkariin!

  VastaaPoista