tiistai 14. elokuuta 2012

Niitä &Näitä


Ajat sit aloitetut KoiraVirkkusetkin ovat saaneet kasvonpiirteet-lopultakin!..näitä aina iltaisin sohvannurkassa oon virkkaillu...ja silloin tällöin tuleekin kyselyitä vauvaviemisiks...niimpä nämäkin rotunsa valioYksilöt saavat pian uudet omistajansa ;) Ja muutama virkku vielä odottaa tekijäänsäkkin...eli sohvalla on mukavaa jatkossakin!

WUH WUH WUH

En tiiä minkä takia en vois tehä aina helpommin näitä ompeluksia...kun yksi "myssykkä" oli tarkoitus tehdä ystäväni pikkuiselle tyttöselle - NIIN!? ...miksi tein sitten kuusi...ehkä pitäis mennä silmälaput silmillä kangaskaapille...muuten ei "to do-lista" lyhene koskaan!

Turkoosi raita frotee-trikoovuori (6kk-1.5v)
Keltainen sydänvelour-trikoovuori (6kk-1.5v)

Musta-valkea frotee-trikoovuori (6kk-1.5v)
Ruskea apilatrikoo - trikoo vuori (o-1v)
KeltainenApilatrikoo - trikoovuori (6kk-1.5v)

Vauva juttusia tällä erää - Kuullaan taas!

3 kommenttia:

 1. Ihania vauvajuttuja! Sain vihiä ihanasta blogistasi ystävältäni, jonka lapsilla oli ompelemasi upeat lippikset ja polvihousut. Jaksan ihailla käsitöitäsi ja värisilmääsi!

  Ovatko kaikki myssykät lähdössä maailmalle? Iskin silmäni tuohon musta-valkoiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu myssykät on vapaata riistaa...ja mustavalkoinen on oma lempparini ja se on vielä vapaana!...ja toista en ees vois tehä kun se oli niin pieni pala...lennin paidan lopuskaa ;D haluutko sen? psst...sulla on ihana ystis :D!!

   Poista
 2. Hei taas! Oon kiinnostunu myssystä? Mihin hintaan irtoaisi? Laitatko viestiä mukle tiinafo@gmail.com kun en löytänyt osoitettasi :-)

  VastaaPoista