torstai 16. elokuuta 2012

MiunMuurariTälläviikolla...päivää en muista olin juuri saanut Unnelin päikkäreille-juoksi Lenni tupaan..."äiti..äiti ...tuu kattomaan mitä mie teen!"...no mennäänpäs..."-kato mie muuraan"!! oli röpöt tehtynä ja ekat varvit muurattuna :D Kysyin: mitä muuraat siitä? -"kellostalon"...sanoin että onkohan oikeen mukava jos meiän pihassa ois kerrostalo?...ehdotin että entäs jos teet sen mitä iskä ei vielä oo saanu ajoiks...eli grillin?...."joo mie muuraan rillin"!...olin ihan ÄIMÄNÄ-kuin taitava poika mulla on!!!!

Otteet oli ihan kuin ammattilaisella!tässä vetästään ylimääräset laastit pois :D ..."äiti tee lisää laastia!"...muuta en auttanut...eka päivän urakka oli "takaseinä"...illalla nukkumaan mennessä juteltiin rillistä...aattelin mielessäni että juttu syöpyy takuulla pojan mieleen jos saa oikeesti paistaa siinä makkaraa...ja sanoin että huomenna muuraat loppuun et sit kun iskä tulee töistä paistetaan makkarat :D ..."voi että ku lupesin muulaamaan pikkusen vinolle maalle?!"...Topu harmitteli ...sanoin että ei se haittaa hyvä siitä tulee...niinhän se iskäki ...muuras hiukka vinoon tehtyyn pohjaan...kasvihuonetta :D (ja lenni on kuitenkin eka-kartaa muuraushommissa)Ja tässä se on valmiina-ite on poika hakenu "kolmijalan", ritilän , puutelineellä puutkin saunan vajasta kantoi!!!


Maailman ihanin muurarini "Lennart" neljä vee - - olet niin rakas ja taitava!!!

4 kommenttia:

 1. Ihan mahtava! Kyllä sinulla on taitava poika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämän muistaa äitikin...vielä tooosi vanhana :D

   Poista
 2. HUIPPUU!!!..kehen lie poika tullut..issääsä ja äitiisä.. että on omatoiminen vesseli!! Hieno grilli ja makkarat maistuivat varmasti maailman parhailta :D

  VastaaPoista
 3. Ihana rilli! Ja ihanan taitava ja tomera rillaaja!

  VastaaPoista