perjantai 30. joulukuuta 2011

Monta asiaa
Pipariks menny pingviini paita...no kyllä tätä käyttää voi...mutta tyrin joka suhteessa tätä tehdessä - en ala ees paljastamaan kuinka monta klassistavirhettä osuikaan yhden puseron kohdalle :D Kangas on ihanaa raidallista joustofroteeta Lastenmetsolasta. Ja kaava oma vanha jota nyt sai koulita että tästä tuli ees paita!
Vaikka tää menikin pipariks niin tein jo uudenkin aplikaatiopaidan...jonka näytän ensivuonna...muutenkin on neuloskellu...ja eilen illalla virkkaiskellu...niitä kummipojan sen veljen lippiksiä...mutta palataan niihinkin vielä.
Ja täytyyhän minun esitellä uusi asukas tuvassamme - arvon kaappi vanhus! Lähettiin iskan kanssa alennusmyynteihin...ja ei ostrettu yhtään tavaraa alennuksesta ;) että ihan putkeen meni...mutta siltä reissulta hilattiin tämä ihanuus meille!Bambi on muuten Lennin kirppislöytö! Ja loppuun vielä tämä Lennin joululahja - syy minkä takia meiän iskä iskä etsi eurokangasta ...ennen joulua! Oli tehny meiän pikkulitalille tämmösen oikeen rautakypärän!


Tahdon toivottaa inspiroivaa ja luovaa Uutta Vuotta kaikille blogini lukijoilleni!

1 kommentti:

  1. ..siis niin hieno uusi tuvan asukas!!..ja Lennin bambi, on sillä pojalla silmää, sopii niin kivasti uuden kaapin kulmalle :)
    Ja sitten tuo kypärä, huippu!! ja niin taistelijalitali :D kyllä Samppa ossaa..
    Kauniita kuvia!

    VastaaPoista