keskiviikko 14. joulukuuta 2011

14.luukkuJoko arvaat? .. no joulukortithan nämä on! Toisaalta tylsää kun sit tietää etukäteen keltä nää on kun käy postin hakemassa. huomennahan ne pitäs jo saada postiin... Kortit askarreltiin yhteistyössä Lennin kanssa - olen kyllä ylpeä pojan työnjäljestä!!!! Niin ihania lumiukkoja, ja kun sanoin sille että pitää trehä melkein "sata"(ei nyt läheskään) lumiukkoa, niin kun se alkoi tehä ku liukuhihnalla hommia..ja vieläkin puuttuu...jokunen, mutta taatusti on joka kortti uniikki. Minun kortti-askartelut on perustunut jo monta vuotta yhteen asiaan ....laadukkaaseen akvarelli-paperiin joka taipuu moneks - värilliset kartongit ei oo innostanut.... Tässä tapauksessa liimattiin Marimekon serveteistä - mustaa muijjaa ( syksyllä kun ostin servettejä - näin heti niissä lumi-ukkoja?) Ja askartelun pauloissa väsäsin vielä tollaset mustat "kuoret" päälle :) Tykkään! Entä sinä??
Meidän pikku Unneli on niin pipi ja niiiin pilkullinen! = okkorisev

3 kommenttia:

  1. Ihan huippuhienoja! Kiitos myös paketista. Se tuli tänään postin mukana. Ihana ja on kovasti äidin mieleen ja varmasti tyttösenkin:)

    VastaaPoista
  2. ..no kiva et on muidenkin mieleen etten yksin hehkuta :)...ja sunnalle: hyvä että tuli perille, se kangas oli niin sun näköstä!!!...ja tosiaan toivotaan että pikku-neidinkin(tällasia ne äidit on...tärkeintä että äidit tykkää?)

    VastaaPoista