maanantai 19. joulukuuta 2011

19.luukkuno no...eilinen oli taas yhtä haipakkaa...ompeluhikeä muttei kyyneleitä kylläkään...ja illalla oli tarkoitus tulla laittaamaan yllätys tänne luukkuun vaan kun iltamme venyi "suurmarketti" reissun takia ja lapset meni nukkumaan varmaan vasta 11...niin myönnän että minäkin olin sammunut - zzzZZZZ!!! eli tänään on eilen turhaan luukkua avaamaan tulleille tuplasti iloa luvassa...vähän kuin sais syödä kalenterista kaksi suklaata :D


...Juu mirri paita sai lopultakin housut kaverikseen...mutta kun pelkät mustat housut ei näytä talvikuvissa - miltään niin esitetäköön nämä vielä yhdessä! Nämä on erään ihanan mummon lahja lapsen lapsilleen (toinen asu tulee myöhemmin, on ollu huono tuuri froteemarkkinoilla! - anteeksi vaan mummolle :) ) , että lisää vaan tällaisia lahjoja mummot!!!
Housut on oma muokkaama malli - "millanmalli" on tullu niin monet tehtyä tllä samalla reseptillä :) Kangas on mustaa ruutupintaista joustofroteeta Lasten Metsolasta...valkoisin somistein! - tyylikäs kokonaisuus...MIAUUU!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti