perjantai 26. elokuuta 2011

kukkuu


...hiljaista on tällä "tiellä", mutta kerrotaan nyt edes se että elossa ollaan :) ! Vaikkakin melko uupunut olo, voipunut! Paljon taas on tehty iltoja pidennetty, työs alkaa kun lapset saadaan nukkumaan eilen yöllä iska leikkas ja minä laatoitin uunin eduslaatat. Hyvin onnistu, saumaus vielä niin sekin pieni-suuri asia on selväpyy! viimeviikolla jo huhkittiin tuvan seiniin tasoitetapetit ja ne pikku(housu)rokokoot...ihanat on ja uuni sai uuden pinnan entisen epäonnisen yrityksen jälkeen! Ja tulihan se lattiakin hiottua ja maalattua myös tuvasta...nyt voi pitää niitä töppöstansseja :) huomenna olisi tarkoitus vielä ottaa viimerutistus ja runtata listat paikoilleen...niitäkin maalatessa on aikaa vierähtänyt jokunen hetki. Ollaan tultu siihen tulokseen että ei tämmönen "pikkunen"tuparemontti ookkaa ihan niin pikkunen juttu...pinnat on suuria ja työtä on paljon ja eri työvaiheita on liikaa! No kohta alkaa meiän perheessä loma...möllötetään koko talvi niinku karhut talvipesässä!Ja eihän nää pikkunassut oo este remonteille mutta aika suuri hidaste kylläkin! Siinä sivussa on kerätty viinimarjat ja mehutettu reilut 40 litraa mehua talvenvaralle "sillan alla" (niinku mummo sanoo) hyllyt notkuu :)


Ja kaiken kukkuraks kun nostaa tatti-kuumetta ...ei hyvä, metsässä oleminen on niin ihanaa! ollaan nyt kahtena päivänä käyty lasten kanssa sieniretkillä...tänään oltiin niin ihanassa ketunleipäkuusikossa...ihan keijujen kuin koti! Unneli roikkuu kantoliinassa ja Topu tepatelee itse ja etsii tatteja ja valetatteja! Syksy kruunaa koko vuodenaikojen kierron!
Ommeltu on pikkutunneille asti mut kuva matskua ei näistä nyt irtoo...muutaman lippiksen oon tehny näitä omia juttuja...Lennillä tikkaripalkka mallin työstä!


Tässä Lennin mehupullot! Värikästä viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Onpa ihania mehupulloja! :) Ja innolla ootan uusia kuvia teidän mökistä, varmasti tulee hieno! Hauskaa viikonloppua teille! Me (minä + lapset) ollaan flunssassa kaikki, yhyy... Pikkiriikkinen Roopekin ekakertaa nuhassa.

    VastaaPoista
  2. Ompa hienot pullot Lenni-poika väsännyt ja äitikin se vaan jaksaa ja jaksaa...varsinainen energiapakkaus hän on..mehustelut ja kaikki...huh, huh... :)

    VastaaPoista
  3. ...juu lennin mehut on kyllä hienot...ja ihan ite maalasi ...niin hienot sävyt on kola-juomaa ja päälynämehuja ja maljamehua tietenkin!

    VastaaPoista