keskiviikko 1. toukokuuta 2013

TaskuJuttu


Joskus tulee hyviä oivalluksia-tämän taskun kohdalla sain AHAA elämyksen... Vaikkakin tämä mekkonen valmistui jo muutama viikko sitten...Kangas oli hulvaton verhokappa- aitoa kasaria...se malli jollaset piirrettiin aina ikkunaan---piirustuksissa...ois helpompi piirtää,kuinselittää. Vetskarit on niitä ihania vanhoja-puuvillaisia...isotädiltä saatuja! ja lisäksi kun on elänyt sen yheksänkytr luvun anorakkia-ajan...niin mitämuuta voikaan tulla 2013 vuonna-mekosta? "TipiTyy----Anorakki-tasku-mekko" 104cm, kaavana mekkotehdaskirjan alviina-parhain mekko-malli minusta! Voin jo olla varma ettei tämä tasku-tyyppi jää yhteen...olen jo visioneerannut sen moneen muotoon...pöksyyn, paitaan....hameeseen...eli jatko-osaa odotellen!...no oishan se anorakkikin poikaa!!!

Mulla on ulkona työInto huipussaan....puutarhani on aivan villiintynyt---aion kesyttää sen...tai ainaskin osan siitä! Ja kasvihuoneesta tulee  niiiiiiin ihana, etten osannut niiin ihasta edes unolmoida...näköjään  BAT osasi!

t:MAT

4 kommenttia:

 1. Oi apua miten hieno!!! Kangas on mun lemppari, sopii ihan täydellisesti tähän, Alviina on kokeilematta, listalle siis. Tosi kivoja juttuja teet, niin harvoin kommentoin mutta kurkkailen tosi usein tänne!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sama vika rahikaisella-kommentoimiseen ei aina malta jäädä aikaa...mielessään kommentoin joka kerta minäkin...kun katselen muita blogeja! mut kiitos tästä!!

   Poista
 2. Onpa tosi kiva! Voi, jos tästä saisi motivaatiota kaivaa itsekin ompelukone taas pitkästä aikaa esille!

  VastaaPoista
 3. Upea yhdistelmä! Ja mielettömän upea tasku!

  VastaaPoista