maanantai 6. toukokuuta 2013

KasviHuone





...eli växthus , eli kasvari...on jo julistettu "vuoden parhaaksi paikaksikin"..vaikka onhan tätä vuotta vielä jäljellä :D...tänään se julistettiin valmiiksi...viime kesänähän tätä alettiin rakentaa...ja rakennettiinkin...tälle keväälle jäi maalaus-joka olikin melkoinen urakka...siksi viipyy ompelut. Sipistely on vielä kesken ja kuskun ja tomaatin taimet edelleen jakamatta...mutta KASVARI on ja pysyy! Ja ihan on BAT:in ja MAT:in oma  tekemä....ekaksoli erilainen suunnitelma...mutta onneksi sain tän mordernin näyn verkkokalvoille...kun ikkunat oli kuiteskin tuommoset hieman uudemmat...ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä...ja iskän suuruudenHulluus ei ollutkaan loppu pelissä hullumpaa! Tarkoitus on tehdä/hankkia irto laarit...mietin et ihan lavoista vois sahata "jalustoja" mustille astioille...ja lisäks kaikkia kivoja ruukkuja ja sinkkiSaaveja...
Kasvarin pihaa on "Valmetoitu" VelMatilla"-eli meiän iskän vaatimattomalla....vaan onnea on vaatimatonkin raktori...lapiolla jäis hommat tekemättä!

Mutta tässä toteutui kerta rysäyksellä montaUnelmaa, kasvihuone, valkoinen raakalautaseinä, mustavalkoinen sisustus, lisää hoidettavaa pihamaata----jes! Onhan tuolla pihahommaa tehtävänä...kunhan sora ja multakuormat tulee...mutta toisaalta se istutus homma ja kukkapenkkien teko on mukavaa...ja pari kirsikka/omenapuuta siihen eteen...ehkä joku kivipolku...en tiiä vielä...mitä kaikkee sinne tulee!?



Kivijalka on muurattu meiän vanhasta tuvanuunista puretuista tiilistä....ikkunat on sukulaisten vanhat...puut on uusia ja kattopellit jotain kerrankäytettyjä....ja ovi on serkulta saatu-sen väriin ollaan aika tykästytty...lattiakin maalattiin samalla värillä!
Mut nyt huilimaan...ja huomenna tekeytyy lippamasLakkeja!

Viikonjatkoja!

6 kommenttia:

 1. Oi, oi, oi! Onpas hieno ja komea! Siellä kelpaa puuhaille, wau!!!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanuus!! On kyllä niin mahtava tuo teidän kasvihuone sisustusta myöten <3 Meilläkin on "kasvihuone" tekeillä, mutta se on enemmänkin kasviluukku kun sinne mahtuu vaan tomaatit ja muutama muu kasvis sisälle :)

  VastaaPoista
 3. Siis wau miten hieno kertakaikkiaan:)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja mustavalkoisuus niin sopii tonne. Onnea uuteen kesätupaan, heh!

  VastaaPoista