maanantai 6. toukokuuta 2013

KasviHuone

...eli växthus , eli kasvari...on jo julistettu "vuoden parhaaksi paikaksikin"..vaikka onhan tätä vuotta vielä jäljellä :D...tänään se julistettiin valmiiksi...viime kesänähän tätä alettiin rakentaa...ja rakennettiinkin...tälle keväälle jäi maalaus-joka olikin melkoinen urakka...siksi viipyy ompelut. Sipistely on vielä kesken ja kuskun ja tomaatin taimet edelleen jakamatta...mutta KASVARI on ja pysyy! Ja ihan on BAT:in ja MAT:in oma  tekemä....ekaksoli erilainen suunnitelma...mutta onneksi sain tän mordernin näyn verkkokalvoille...kun ikkunat oli kuiteskin tuommoset hieman uudemmat...ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä...ja iskän suuruudenHulluus ei ollutkaan loppu pelissä hullumpaa! Tarkoitus on tehdä/hankkia irto laarit...mietin et ihan lavoista vois sahata "jalustoja" mustille astioille...ja lisäks kaikkia kivoja ruukkuja ja sinkkiSaaveja...
Kasvarin pihaa on "Valmetoitu" VelMatilla"-eli meiän iskän vaatimattomalla....vaan onnea on vaatimatonkin raktori...lapiolla jäis hommat tekemättä!

Mutta tässä toteutui kerta rysäyksellä montaUnelmaa, kasvihuone, valkoinen raakalautaseinä, mustavalkoinen sisustus, lisää hoidettavaa pihamaata----jes! Onhan tuolla pihahommaa tehtävänä...kunhan sora ja multakuormat tulee...mutta toisaalta se istutus homma ja kukkapenkkien teko on mukavaa...ja pari kirsikka/omenapuuta siihen eteen...ehkä joku kivipolku...en tiiä vielä...mitä kaikkee sinne tulee!?Kivijalka on muurattu meiän vanhasta tuvanuunista puretuista tiilistä....ikkunat on sukulaisten vanhat...puut on uusia ja kattopellit jotain kerrankäytettyjä....ja ovi on serkulta saatu-sen väriin ollaan aika tykästytty...lattiakin maalattiin samalla värillä!
Mut nyt huilimaan...ja huomenna tekeytyy lippamasLakkeja!

Viikonjatkoja!

6 kommenttia:

 1. Oi, oi, oi! Onpas hieno ja komea! Siellä kelpaa puuhaille, wau!!!

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanuus!! On kyllä niin mahtava tuo teidän kasvihuone sisustusta myöten <3 Meilläkin on "kasvihuone" tekeillä, mutta se on enemmänkin kasviluukku kun sinne mahtuu vaan tomaatit ja muutama muu kasvis sisälle :)

  VastaaPoista
 3. Siis wau miten hieno kertakaikkiaan:)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja mustavalkoisuus niin sopii tonne. Onnea uuteen kesätupaan, heh!

  VastaaPoista