tiistai 14. toukokuuta 2013

PikkuPuutarhurille


Tässäpä "Lemmikki"-takissa passaa lähteä puutarhalle kesäkukkia ostamaan :D Tää kangas oli niin löytö!!!...Aitoa vanhaa kukkaKangasta...ja mikä ihmeellisintä "pakastaVedettyä!...käyttämätöntä...
Tämä Takki on nyt 110cm...pikkusen kesken vielä 86cm ja 98cm...Nämä ihanuudet oli takoitus saada jo ajat sitten valmiiksi...mutta se KEVÄT!!!...on niin kiireistä aikaa. Ja mikä on tällä hetkellä ihaninta? No se että herää aikaisin ennen muita ja hipsin kasvien kasteluPuuhiin kasvihuoneelle...ihanassa lintuKonsertissa - tunnen saavani asua paratiisissa näin keväisin ja kesäisin...(talvisin se on sitten lähempänä Siperiaa ;))

 Tämä toinen "Namunen"-Nuttu on viimekesän kangaslöytöjä...hienot 60-Tampellan verhot!!...toisaalta näitä ei raaskis miltei leikellä...MUTTA toimiihan nämä toki takkinakin niin hienosti...että samahan se on kunhan ovat käytössä! Tääkin on satakymppi senttinen...ystäväni tyttärelle räätälöity :) Tän kankaan kohdalla piti pysyttäytyä simppelissä - linjassa...koska kangas sitä vaatii...ei pitsejä/ei krumeluureja! Kamerasta loppui vaan akku niin en saanut kuin kaksi kuvaa.

Ihanaa kevätPäivää sulle!

6 kommenttia:

 1. Kun mä olin lapsi, meillä oli juuri tuosta kankaasta tehdyt vuodevaatteet! Tarkoitan tuota vihreää kukkakangasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tää sopis hyvin pussareihinkin...ihana kangas...retro-Muttei liian Retro!!!

   Poista
 2. Heippa, tuun taas tän saman aiheen kanssa josta kerran jo kysyin....eli ompelisitko meille takkeja...mulla on kaikki kankaat jo hankittuna....harmi vaan kun taisin hävittää sen meiliosoittees...

  mammamijau@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Nää vaan on niin kauniita nämä sinun tekemät takit :-). Mikä kaava sinulla on käytössä vai oletko piirtänyt ihan oman?

  VastaaPoista