perjantai 25. toukokuuta 2012

PariSettiä

Tänään ei olla ommeltu vaan tapojemme mukaan siivottu. Nyt odotellaan kalakeittoa! Nämä muutamat kesäSetit ompelin parin ystävän pikkuisille. Tämä pellavafarkkuinen setti pääsikin heti oikein etelän helteeseen koe käyttöön! Näitä pitää vielä puuhata lisääkin,muttta kuinka voi päivät mennä niin nopeaan?EnAla!Kerrompa laukusta tästä : KottaraisKassista,vaikakaan eihän to tirppunen ole ees kottarainen joku lokki kai se oli piirsin näitä lintuja Seinen rannalla Pariisissa, ollessani siellä joskus työharjoittelussa (ompelijana) opiskeluaikoinani! Voi niitä aikoja - ihania nuoruusaikoja, ei tarvinnu keitellä kellekkään turhaan kala keittoa...kun eihän nää sitä nyt siis syöny...!? Että kannattiko?...en tiiä! Mut laukkuja valmistin tätä kassimallia ja ihanaa käsilaukku-mallia sitten myöhemmin koulun kevätmyyjäisiin... mutta vieläkin voin todeta että tämä kuosi on kestänyt aikaa - ihan tätä päivää vieläkin! Tätä toivon saavani tehdä sit isona , suunnitella omia kuoseja niistä tehä tuotteita, se on parasta tekemistä maailmassa!No toisena settinä sitten ihana pussiPöksy Setti lakkeineen, Unnelin ikätoverille...sikspä tein Pökät tuplana et "suutarinlapsikin"saa!
Ja näitäkin vielä...omalle eemelille ruskee pilvipaita...kun kankaita vielä oli...ja lopultakin "hulttioKummi" sai tehtyä kummityttöselleen synttärilahjan...keltaisenApilaNappitaskuMekon Tämä on siis tulossa kustitse :) ja sullekkin myös K on tulossa samis!

Eilen...kaiken muun lisäks...kuitenkin aloin leikkaamaan kesäisiä MirriKukkaroita...katotaan tartunko niihin kunhan saan "kirpun"kukkumaan!? Näillä eväillä kohti viikonloppuu...siivotessa iski "laudanhimo" pitää yrittää jos sais iskän lähtemään sahalle ostamaan lattialautaa tuohon välieteiseen...kun siinä on vielä ihan ikivanhat...niin sais sit maalattua nuo eteisen lattiatki...katotaan mitä viikonloppu saa aikaan!?
Terve!

1 kommentti:

  1. Just kuule käytin mun vaaleenpunasta "ankkakassia"! Se on niin ihana :)

    VastaaPoista