perjantai 30. syyskuuta 2011

pipoloita


...tässä se nyt on valmiina "Iisakinkirkko" luulen ettei mulla oo koskaan menny pipoa tehdessä näin kauaa...mutta hiljaa hyvä tuleee. Sain siis pipon langat hyvältä ystävältäni synttärilahjaksi
( Rowan, alpakkaa/merinovillaa) niin ihanan tuntuista ja niin ihana synttärilahja!...nälkä kasvaa syödessä olisihan se jonkinlainen
kaulahuivi saada samasta langasta kun toista kerää ei paljon mennytkään ...mhhh? saapa nähdä kuinka idean toteutus etenee :) malli on siis ihan omaa sävellystä sit tein tuollasen pitsiruusukkeen viimeistelemään minun herraspipoani. Tämä käy ns.siistimmän talvitakin sävyyn kuin peukku käteen...sit pitäis tehä toinen pipo joku sporttisempi!

Lennille ompelin jo joku aika sitten syyspipoksi uuteen takkiin sointuvan neulos/trikoo-pipon, ikäpipo kun on 3 ! Pipot on niin syksyn juttu joka vuos tekee mieli uutta pipoa, kuka heittäisi ne vanhat pois? ..niitä kun kertyy! Ja Unnelikin tarvitsisi jo jotain lämpimämpää myssyä, se on nyt pitänyt Mummon Topulle tekemää ruskeaa tupsupipoa, siinä onkin tunnearvoa!...siksipä niitä ei kai raskisi näitä oma-tekemiä viskoa pois!Ja Unneli sai oman kippolakkinsa myös jo samalla erää kuin ne muutama muukin myssykkä joista kuvat olikin jo aiemmin. Tää on hyvä malli vaunussa nukkujalle, oon laittanu jo kypärälakin alle ettei ainakaan korviin tuule :) kuulun niihin super-turaaja-äiteihin, ettei ainakaan kylmä!


Oikein inspiroivaa viikonloppua taas,
huomaan päivittäväni blogiani siis aina perjantaisin... ei siis perjantaipullo vaan perjantaiblogi!


Ja pitihän sitä saada äitin pipoa sovittaa, söpö on!

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja hattuja ja pipoja kaikki. Ottaisin tuollaisen harmaan oitis itsellenikin.Jos innostut näitä tehtailemaan, teen heti tilauksen:) Mukavaa viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hienoja pipoja!
  Kaunista lankaa tuossa ylimmässä pipossa. Malli sopii oikein kauniisti tuohon lankaan. :)

  VastaaPoista
 3. Voi sua Sunna sinähän osaat tehä tämmösen itekki voin kirjottaa sulle "omaa"ohjeistusta jos vaan haluut varmaan samaa lankaa saisit sieltäkin etelänmarkkinoilta? voin tehä ruusukkeen :) ja lähettää!
  Ja Heidille : lanka on kyllä tosiaan ihanaa, pehmeää, tämmösen jälkeen ei tee mieli neuloa esim 7veestä....

  VastaaPoista