torstai 22. syyskuuta 2011

riepumekkonen..valmistui muutama päivä sitten ! tiedätkö tunteen kun himo tekemiseen iskee ja pakko alkaa tekemään vaan jotain vaikkei kunnon suunnitelmaa olekkaan! ...niin kävi tän mekon kanssa, en tiiä tuliko tästä niin hyväkään mutta ainakin sain jotain tehtyä! sama kävi myös nyt tekeillä olevan pipon kanssa...sain synttäri lahjaks kaksi ihanaa lankakerää joista vaan mielessä oli että " pitsineule"pipo ois mukava...no lapset on kilmuillu illat pitkät ja eipä ole sitä kuuluisaa omaa aikaa ollut...ja mitä on ollu niin ensin aloitin yhdellä ajatuksella neulomaan...no eilen illalla purin ja kerin ja aloitin toisella josko se siitä! Mie en siis oo sitä lajia että neuloisin ohjetta tulkaten Ei , omilla resepteillä purien ja kerien :) Virkattu mekko on viimesyksyisten lankojen loppuja (baby-wool, alpakkaa..) Ja vaikkakin on muutama juttu jonossa..odottaa ompelua, niin pakko välissä saada tehä näille omille nupuillekkin jotain...


Ja suurin haitta tällä hetkellä on ampparit, ollu jo kohta kaks viikkoa peräkamarit on käyttökiellossa ja taas nukutaan tuvan nurkassa :) ja siellä ne on ompelukoneetkin amppareiden keskellä! Niillä on pesä jossain tuolla välikatossa niin niitä tunkee kaikista pikkuraoista, näitä vanhan talon mukavia lisiä!!!! Päivät menee huvassa kun niittaa herhiläisiä....joutavalla jottain!!!

bzzzzzzzz bbbzzzzzz!!! surisemisiin!

4 kommenttia:

 1. Meillä oli edellisessä kodissa sama vaiva. Sitten kyllästyttiin, kun kylään tuli yksi erit allerginen ystävä ja koko ajan piti olla silmä tarkkana...olis muuten sairaalareissua lykännyt. Mies pisti ihan myrkkyä isot satsit jostain raosta menemään ja se taisi tepsiä sitten. Pesä oli jossain välikatossa. Kuunnelttiin kovasti, mistä isoin surina kuului ja tutkailtiin aikamme, mistä ne eniten ryömi sisään.Huh, samassa kodissa oli oravalla pesä myös välikatossa, linnuilla pesiä monissa paikoissa jne. Nuo muut olivat ihan tervetulleita eläin ystäviä, mutta ampiaiset eivät.

  VastaaPoista
 2. juu ollaan laitettu myrkkyä ulkoa ja sisältä mut ei kai onnistuttu laittamaan tarpeeksi...makuukamarin nurkasta valui jo "hunajaa"...teekuppi alle vaan :D ...tänään taas ehkä hiljasempaa amppari rintamalla!!

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava mekko! Pitäisiköhän munki yrittää myös tuollaisen tekemistä... Löysin tänne vasta äsken ja jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..juu tuon mekon virkkaus on kyllä helppoa...ja voi käyttää langanjämiä - eikusta koklaamaan!

   Poista