torstai 31. elokuuta 2017

uusiKaappi

 Aiemmin jo mainitsinkin tuosta koulukaapista joka on viimeisin kaappiHamstraukseni. Ne ketkä minua yhtään tuntee niin mullahan on sellanen "kaapinMentäväaukko" elämässä aina....kaikenlaiset ihanat kaapit on aina kuumottava asia...ja aina järjestyy paikka majatalosta jos hyvä yksilö osuu kohdalle. No työhuoneen valmistumisesta asti on ollut kankaat vailla kotia...ja yks idea oli nuo alla olevat kauniit vanhat ikkunat että niistä tekisin sen...mutta nuo rojektit on semmosia että joskus ne vaan  ottaa oman aikansa...toisaalta myös näkisin noista sellasen "kirjasto"kaapin meiän olohuone kammariin....tai astiakaapin tupaan...???? no Koskapa sitten torissa oli tuo koulukaappiVanhus huokeasti tarjolla niin tiesin että siihen on tartuttava....heti aattelin että sen maalaan...vaikka omalla tavallaan hyvältä näyttää se puinenkin ja on nyt ajanhenkeenkin...mutta kyllä nyt kun sitä katson FrenchBeigenä niin aaEttä!!! turhaan en ole töissä  miettinyt että mitä sillä joskus itselleni maalaisin kun olen aina tykännyt tuosta sävystä. Yksi ajatus oli myös mustaKalkkimaali...mutta sitten alettiin puolison kaa miettiä kun tuo kaappi on niin ISO että mustana se olisi niin uhkaava...ja kun beigehän on mun mielestä uusi harmaa...niinku tummansininen uusi musta niin voin kyllä suositella....ja aloin jo näkemään samanVäristä paneeliSeinää  mun haaveiden lasiverannalla (sillä 50-vuotis lahjalla ;)...että tämmöstä se on ajatuksen lento! Mut jos ei miustään haaveilis.....mitään ei tapahtuisin ...uskon että unelmat kantaa. 
Meidänkin perheen arki kokee mullistuksen kun minäkin aloitan työt ja meidän pikkuemppu aloittaa kerhon kun täyttää kohta 3 vuotta ...eli varmasti jääpi nyt rakas harrastus vähemmälle mutta onneksi on tämä omaRoom:i niin tänne voi sitten karata ompelemaan jos millon aikaa...koska kyllähän sitä omille lapsille haluu kuitenkin niitä ihanuuksia saada aikaiseksi.

semmosia tänään....tämä viimeisen kuvan pusero on 104cm ...jos olisi tyttösöpöliini käyttäjäksi tälle niin on vapaa...Unnelille tein kans samasta kankaasta...tässä kuvassa ei tuu ihan oikeuksiinsa tuo vihertävä sävy hirmusen nätti!

milla

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen jota vanhat kaapit suorastaan kutsuu, niinkuin muutkin vanhat huonekalut. Tuo sinun työhuoneesi on kyllä niin ihana. Tuollainen vois olla mun 50-v unelma sitten joskus;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu kyllähän oma työhuone ois ihan hyvä lahjaToive 50 kymppisille!...pidä se! mulla on se lasiveranta! ja pelastetaan yhdessä kaikki vanhat kaapit...eilen just yhtäKaappia taas ihastelin...tai kahtakin...mut yritin nyt löytää sille kodin mun veljen tulevasta talosta - toivotaan että kaappi pelastuu! ihanaa viikonloppua siulle!

   Poista
 2. Siis teetkö myyntiin näitä vaatteita? Tosi ihana kuosi tuossa paidassa, ei vain ole meillä tuon kokoista käyttäjää.. Aivan ihana ja avaran oloinen työhuone myös sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teen jos jää ylimäärästä kangasta. ...on mulla vielä ihania kukkiksia jäljellä jos haluisit😆ni voisin tekstarin. ..Tuo kysyin taisi loppua jo!

   Poista
  2. Siis voisin tehdä...ja tuo kyseinen. ..Nämä kännykät😠

   Poista
  3. Tekisitkö oikeasti?! Paita voisi tulla neidille kokoa 86. :) Minuun voi ottaa yhteyttä italianpunainenparitupa@gmail.com

   Poista