maanantai 14. elokuuta 2017

kukkia ja kukkaPuseroita


 Minuun on niin iskenyt nää Art Galleryn trikoot...joita olen tilannut jo useempaan otteeseen...näissä on sitä jotain...ihanat värit...on paljon väriä mutta jotenkin niin huippuKauniita sävyjä silti niin harmoonisia....   AAETTÄ!!! no niistä oon nyt tehtaillut perusPaitoja ja kouluMekkoja Unnelille!!
 


Löysinpä torista muuten vanhan hieman räytynen suuren vanhan koulukaapin...niin kauan kaivatuksi kangaskaapiksi työhuoneelle....sisältä maallasin jo valkeeks että saan puhtaammaksi sen ja kunhan saan kalkkimaalia niin ajattelin maalata sen beigeksi....mahtuu kaikki kankaat ovien taakse hyllyille...ja se on parhautta se! ei loju enää muovilaatikot ja kankaat lattioilla!!
 
Ja arvatkaa olenko onnellinen näistä uusista Astrid Lingrenin ruusuista...joita ei tarvinnut hetkeäkään miettiä että otanko vai jätänkö kun keväällä kävelin sen hyllyn luo jonka reunassa ruusun nimi luki...mullahan on jo ennestää yksi mutta toissa talvi oli niin raju että se melkein kuoli...tänä kesänä siinä kylläkin on nuppuja myös tulossa mutta etten vaan sitä menettäisi niin nyt on kolme varalla....niin kaunis ja kukkii nyt tästä pakkasiin asti! kukkaMummo tykkee tästä :D
Minulla on kyllä tänä vuonna ollut hiljaisin puutarhaVuosi ikinä....olen hurahtanut juoksuun....että näköjään lähden mieluummin lenkille kuin ompelemaan tai kitkemään...mutta toisaalta siitä on nyt ilo irronnut niin eihän elon  aina tartte samaa olla! Eka puolimaratoni onnistui kesäkuun alussa PullukkaRun:illa kuopiossa ja syyskuun alussa samalla kylällä juostaan taas ja tarjoitus olis taas puolikas...en ota mitää aika paineita ... vaan yritän pitää tän ressittömänä ja nauttia!!!!

kuullaan

milla

2 kommenttia:

  1. En ole tajunnutkaan miten kauniita nämä art galleryn trikoot on! Aivan ihania vaatteita oot niistä tehnyt! Kyllä kelpaa koululaisten noin kivoilla vaatteilla mennä kouluun. Omakin blogi on ollu aika hiljainen kesän aikana, eihän sitä silloin voi sisällä istua jos aurinko vähääkään paistaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu minusta noi kankaat tuntu pitkästä aikaa ihan super ihguilta!!!!

      Poista