perjantai 14. huhtikuuta 2017

piiitkäPerjantai
 Hyvää Pääsiäistä sinulle....tänään on leivottu rahkapiirakkaa iskalle pullataikinapohjaan...kun se sitä vaati...ihasteltu kevään kukkia....joita onkin nyt kertynyt monta...mutta tuo uusin jonka sain verhojenOmpelu-palkaks tuo sinikeltainen Iris---niin kaunis ehkä kaunein pääsiäiskukka EVER!!!! ja sithän sen saa istuttaa ulos niinku narsissitkin mut kyllähän tuo mätsää meidän freesattuun keittiöön...maalasin paneelit ja hyllyt valkeiks...on ollut jo pitkään TO DO listalla....mut nyt on tekemättömientöidentekemis-muudi päällä niin oon ahkeroinu....maalasin jopa tuvan ja kammarin väliseinän välisen oven pielet ja ovi on hiottuna...pitää vielä maalata!!!!   ne on ollut alusta asti tekemättä....eli liiian kauan...mut nyt tapahtuu!!! Keittiöstä tuli ihana sehän oli sellanen melko tumma vihree aiemmin...tarkoitus on vielä hioa ja maalauttaa nuo ovetkin valkeiks....kunhan maalarilla on rakoa linjastolla! Mulla on kurkun sun muiden taimet täällä työhuoneella kasvamassa...pitäs saada vielä loputkin multaan...Vihreän nälkä se iskee aina keväisin! Sit napsasin kuvat pupu-Laukuista joita tein kun niitäkin on silloin tällöin kyselty ja koska noita painettuja pupuja vielä oli...niin jokunen laukku on nyt jemmassa jos satut olemaan vaikka synttärilahjaa vailla :X niin tuo on hyvä lahja!!!
 

 Herkuteltu lämpimällä pullalla ja kylmällä maidolla!!!!
Tässä vielä kevään lippisKuosit...on linjastolla nämäkin ....ihania on tulossa näistä...mutta kyllä on kelit aivan muuta kuin "lippis"kelejä....luntatupruttaa vähän väliä....  ja sit vielä loppuun - arvatkaas mimmonen pikkuTassu meille haetaan sunnuntaina :O iskä ja lapset on koko homman juonineet!!

kuullaan taas : milla

2 kommenttia:

 1. Hei ihania kuvia kodistanne! Saanko kysyä, mistä olet hankkinut nuo pellavaiset tyynyt/päälliset, joissa on tumman harmaat raidat? Vai onko nämäkin syntyneet taitavissa käsissäsi. :)

  Leppoisaa pääsiäisen aikaa perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa kysyä...ostin ne kedätyöpaikaltani sarustiikasta joka on täällä Joensuussa. ...ovat Jean d arkin mallistoa. ..varmasti saa muualtakin! Mieli tykkään niistä...niin riisutut.
   Niitä voi muilla tyynyillä aina maustaa eri sesonkiin😆

   Poista