lauantai 29. huhtikuuta 2017

keväästä ei tietoakaan mutta takeista on :D


Tällä viikolla lähärissä sorruin ostamaan uusimman Ottobre-lehden tämän takin kaavan takia...no nyt voi jo sanoa  - onneksi. Mukava malli. tämä ensimmäinen siniPunaRuskee on marimekon kankaasta Empulle tehty...98/104 cm ... on hyvä just semmonen et mahtuu vielä syksyllä ja ehkä vielä vuoden päästä keväälläkin.  Musta tästä tuli aika Cool! Jotenkin tulee Burtonin takit mieleen...ihan meiän huliVilin näköinen!
 Tämä on itseasissa kolmas vaikka kuvat nyt toisena ovatkin....Unnelille tein ensin tuon roosaRuskeen Pioni takin (134/140) kaavalla mutta meiän hentoinen tyttönenhän hukkui siihen...niin sitten piirsin uudet kaavat 122/128cm ja sillä hetkellä tämä vanhaHyvä  kirppis löytö näytti freesiltä/keväiseltä...kuvista en tiiä saako selvää mut mustaValkoKeltaBeessi on tää tja toi beessi jotenkin minua tykästyttää...  Olisin just pyytänyt Tyttöä malliks mut tukka oli kuin rölliPeikolla niin täytyy filmausSessiot ottaa kun pikkuvelikin on hereillä...ja pitäskö vielä oottaa lumien sulaminenkin :D
 
Ja hei - meillehhän haettiin pääsiäisenä Saarijärveltä asti tämmöinen Topi Kettunen ...nyt meiän pihassa on sitten jahti ja vahti  ....  eli suomen ajoKorva ja suomenpystyKorva :D

Äsken aamu lenkille läksin minä UntoHyvärisen kanssa ja Unna lähti tämän pikkuNallukan kanssa...kyllä tuli hymyHuuleen kun aamupakkasella hanki kantoi ja pikku koira ja unna juoksi ja tyttö tuumi " elämässä on onnea kun on Topi " no totta vie onhan se!
Tästä tulee mieeleeni meiän mummon pystis Miina...sen kanssa sitä ajettiin mopolla uimaan ja rakennettiin sille asuntovaunukin...en tiiä mikä olis jääny kokeilematta  pikkuVeljeni jopa vihittiin miinan kanssa avioliittoon  - vihkikaava luettiin mummon ja ukin mustakantisesta vihkiraamatusta - voiLUOJA!!!

mukavaa piitkää viikonlopun jatkoa siulle!

milla

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania takkeja! Nämä voittaa kaupan takit ihan 10-0. Ajattelin että tänä keväänä meidän poika sais kaupan tätien tekemän takin, mutta nämä kun näin niin taitaakin olla pakko tehdä itse:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne erilaisia kuin kaupan...ja melko nopsaan tekeekin!

      Poista