tiistai 7. maaliskuuta 2017

muutamaTekele


 On selvää virkistymistä ompelun saralla...yritys tuhlata kankaita joita täällä on aika paljon...että vois kirmata sit paremmin mielin uusia ostamaan. Joulun alla eräs tuttavani kysyi ompelisinko hänelle mekon ihanasta Libertyn kankaasta...koska kangas oli niin ihana niin suostuin. Malli mekkoon oli hänen oma lempimekkonsa...joka myös oli ihana! No piirsin kaavan ja tein...mutta sillon joulukiireessä ...ei tainnut tulla edes kuvaa otetuksi...no koska se malli oli kiva ja olin jo silloin hankkinut eurokankaasta tätä pilkkukangasta ja nähnyt siitä mekon itselleni....niin nyt sitten mulla on siitä mekko itselleni! TYKKÄÄN tästä...kiva musta farkun tai sukkiksen kans...raikas. Ja kuten tiedätte en oo ommellu itselleni mitään varmaan viimeks joskus opiskeluaikoina...? mut nyt siintää myös mielessä takki ja pari hametta....niin ja tommonen samanlainen huppari kuin alla joita maanantaina tehtailin meidän koululaisille....Mekkotehdas-koululaisille kirjasta super ihana malli!!!
 

 Siivottu työhuone inspiroi aina sotkemaan eli tekemään!!!


 Lennulle pitää tehä jo isojen poikien vaatteita...tää metsänvihree kollege on joskus EKsta hamstrattu siihen konekirjailin pääkallolle musaluurit päähän...
Musta oli toinen mut koska ilta tuli ja annoin sen jo pitoon...siitä tuli kans yksinkertaisen kuul...ompelin ison 9 eteen...käänsin vaan kollegen nurinniskoin ni tuli se neulospinta ylöspäin...kun täähän on jo LennuKuu ja kohta on meillä ysiSynttärit huh huh kun lapset kasvaa nyt nopeemmin  kuin ikinä!
Unnalle oli joskus tilattu metsolalta pinkkiä joustokollege...tuntui silloin liian värikkäältä...mut nyt aurinkoiset päivät saa kevään mieleen ja värit alkaa maistumaan! Ihana energiaPaita! Super kuurankukat oli aamulla työhuoneen ikkunoissa - lumoavat!! Muutenkin on kyllä mahtiKelit kun meillähän on nyt vuorostaan hiihtoloma....eilen hiihdin ite pisimmän matkani ikinä 30km vapaalla....niin iloinen tää on paras hiihto kevät ikinä! Tuli tilaisuus eteen kun mummo ja ukki haki lapset...olin just saanu 3 ikkunaa pestyä...tiesin tilaisuuteni tulleen...ajattelin että lähen yrittämään sitä kolmenkympin lenkkiä...koska kevät alkaa edetä ja hiihtokelit voi huveta hyvinkin nopsaa...niin onnistuihan se :)
 


tänpäiväinen valoilmiö...piti kesken ompelusten tallentaa se...työhuoneen ikkunat on vielä vaan niin likaiset...mut tuvassa on nyt puhtaat - sen hetken - lapsien kaa  ei kauaa! Huomenna taidetaan lähteä alamäkeen - eli laskettelemaan!

milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti