maanantai 27. helmikuuta 2017

alpakkaNuttu

 No tässäpä muutama kuva neuletakista jonka tammikuussa sain neulottua...oma ohje ...ajatus tehdä joku helpponopeejonkajaksaatehdävalmiiks....aloitin hihoista...ihan perus sileetä neuletta samoin seitä seuraavaks tehty selkä osa...säästin mukavimmat eli etukappaleet viimeseks neuloin ne yhtä aikaa...ja siihen olikin sit jo jotain keksittävä ettei tule liian tylsä...niin tuommoista palmikko pintaa...helppoa ja yksinkertaista sekin....
Lopputulos on ilahduttavan hyvä ja mikä parasta sain sen tehtyä! Hihat himpun reilun pituiset...mut ulkoillessa oon huomannu et tää on kuoritakin alla ihana lämpökerros ja onkin hyvä et hihat lämmittää ranteet...en voi sietää lämpövuotoa rkkasen ja hihan välissä :D...siitä asti kun tää tuli valmiiks olen pitänyt ainosastaan tätä!  Väriä valitessa mietin et minkä haluun...mulla on sellanen ihan lemppari nuttu kirpparilta löydetty virkattu melkein samanvärinen bees....hunajainen se on ollut niin monet vuodet se rakkain ja tykkään et ehkä mulle sopii paremmin lämpimät sävyt...no tilasin kuitenkin harmaat sekä beiget langat...eli ehkäpä reen toisen erilaisen harmaankin...et voi vaihtaa paitaa joskus :D

  lanka - Drops Puna 100 % alpakka...13 kerää riitti...pipo vara on vielä jemiksessä
 puikot 3 ja 4 ...resorissa pienemmät ja muuten sit 4


ja ihan SelHfien kera...kun ei se meiän iskäkään mua ala filmaamaan   hihi hi ....
ihanaa illan jatkoa pakko lopettaa tää HIM - iltama ja lähteä peittelemään lapsoset surautettiin äsken Unnelille uus yömekko miun piirtämästä kankaasta...onhan se aika kivaa...silloin kun inspiraatiota vaan on...vaan ei sitä aina oo...tai sit on kaikkee muuta ei ihan niin inspiroivaa!!

ja pian on hiihtoma susirajallakin  - jihuu!!!

milla


6 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki. On siinä ollu hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan noissa sytkyttelyä moneksi illaksi. ..mut sieltä neuletta on kiva neuloa telkkaria katellessa...Kun en osaa ilman neuletta olla...etu kappaleet vaati enempi paneutumista hommaan...mut toistuva yksinkertainen...rutiinilla sekin melko nopsaan tuli...jälkeenpäin kun miettii et tammikuun aikana sain tehtyä tuon et ei paha!uskallan ehkä toistekin aloittaa puseron...Suosittelen!

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis neuletakki, ollapa niin ahkera ja taitava, että saisi itsekin jotakin tuollaista tehtyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mie lähestyin asiaa niin et...kun neulon aina just pipoja ja lapasia ja sukkia...niin mietin asiaa...et yks hiha on esim pipo...koska lähes samanverran hommaa...esim etukappale on yks miesten pitkävartinen sukka...joita teen kans monet parit talvessa...niin mikspä en sais tehtyä myös kokonaista puseroa...suosittelen! ei se niin iso homma ookkaa...koukuttava kylläkin!

   Poista