tiistai 24. marraskuuta 2015

poro vm 2015!


Sormenpäät kipeenä käsinOmpelusta....Mutta poroKauneuden vuoksi on kärsittävä! Viime vuosi jäi välistä...kun meiän vauva oli se "ihana tekosyy" etten tehnyt poroja...itse asiassa oli jo leikannut ne valmiiksi...ja nyt kun urakkaan ryhdyin tein nekin samalla kun ne kävivät yhteen tämänVuoden jouluTuotteiden sävyyn! Eli nyt on varaMistäValita! Nämä porot on kuulkaas BlingBling!!! niillä on joko kultaiset tai hopeet pilkutukset...ja kaulassa juhlavaNauha!!!
Tänään on ollut tämän talven kauneinPäivä !
 
helmenHarmaa-kulta
Hiekka-hopeaPilkku
TummepiHarmaa-valkoPilkku ja valkoinen - hopeaPilkku
 luonnonValkea - kultaPilkku

Ja tottahan toki on poroihin mätsääviä tähtiä kans!!!!
Valkoinen ja helmenHarmaa-kultaPilkku
Valkoinen a HelmenHarmaa- hopeaPilkku
Arvatkaas kellä on tuvassa talviverhot ja pöydällä uuniTuoreita rusinaPULLIA? jeps lähdempä tästä pikkuUKON kanssa pullaKahville!Kuullaan!

milla

2 kommenttia:

  1. Ihana Milla! Siulla riittää ideoita ja intoa. Mie (tai siis me) sain viime jouluna yhden siun tähden lahjaksi. Pullaista päivää sinne! (meki leivottii sunnuntaina, oli raesokeriikin Suomen postissa tullutta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiittiHanna...nyt on kaksPullaa syöty...vaikka virallisemminhan se ois o ruokaAika...kohta kotiin ajaa nälkäinen iskä eikä oo ees tuoretta ruokaa.... juu ja nää tähdet a porot on hyväksi havaittujja joulujuttuja niistä tulee joka vuosi erilaisia!

      Poista