keskiviikko 4. marraskuuta 2015

pilkutettujaTähtiä tänäVuonna!!


Nyt on kuvat yhtä hartaat  kuin päivän sää...minun silmään sopii  oikeestaan vieläkin paremmin kuin ruskamaisema...tämä ankea väritön luonto!! ...paljasta ja karua...joku siinä puhuttelee! Eilen ja toissakin päivänä on harrastettu "kranssaamista"  eli tehty oviin erilaisia kransseja...mustikanvarvuista...ja tuijanOksista...kyllä tulee jo jouluinen olo...siivottiin kasvihuoneelta kasvuLaarit ja kuolleet tomaatin sun muut taimet pois ja pistetty pömpeli talviKuntoon!!! Siellä on niin ihana puuhastella!

No sisällä aina pikkusen kerrallaan puuhastelen myös näitä kangasHommia...mulla on paljonkin jo valmista mutta kumpa tietäisitte  kuinka kankeaa tämä AATEEKOO asiointi tässä torpassa on...niin ei ole NAPS vaan ja kuvat blogiin...siihenhän saa paripäivää varata ja pitkää pinnaakin monesti! No eilen kun aloitin kuvien oton...niiin patterit loppu kamerasta-...eikun lataukseen...no nyt ja tässä...hiljaaHyväTullee!!!

Tänäkin talvena ja joulunakin itseäni kiehtoo tämmöiset kuuran värit...maanläheiset...mutta sen verran punaiset kynttilät näytti mukavalta lyhdyissä....että luulenpa että tökin vielä myös punaisiakin pilkkuja täksiJouluksi :D
Tässä tähti erässä on etuPuolten pilkut mustia...ja taustoina joko tummanharmaa tai vaalea beige tai tuommoinen sinenharmaa pampulakangas...

Ja kunhan nyt johonkin rakoon pääsen karkaamaan sinne kaupalle siivousHommiin...niin sitten vasta vien kaiken kerralla kaupanHyllylle...ilmoittelen siitä sitten TULIKIILAN facebook sivulla!!

Tämmöinen oli tähtiKimara- seuraavaks tulee pupuLaukkuKimara :X

4 kommenttia:

  1. Ihania tähtösiä olet taiteillut :) Meille saisi tulla toiseksi alimmasta kuvasta oikeanpuoleisen kasan päällimmäinen. Onkin sitten meidän kuudes sol13-tähti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Saija!!! sulla on passelit tähdet jokaiseenJuhlaan ja Arkeen :D "mäkkiMyyty!"

      Poista