maanantai 19. lokakuuta 2015

KarhuPaidat ja puunattuTupa




Moikka!!! hiton pitkästä aikaa...koska meidän disk is full...no kohta olen rohkea ja poistan kansioita ja luotan vaan että ne on nyt siellä kiintoLevyllä...jonne ne siirrettiin! Meillä on tämmöstä kun kumpikaan ei olla yhtään mitään Aateekoo tyyppejä...ja tuntuu ettei ole aikaa semmoiseen tiedostojen siirtelyyn....et sit ne jää kunnes koko systeemi jumittaa!!
No mutta kesäOn ohi ja syksy ja talvikin pian ovella...hommat raksalla edenneet sisäTiloihin...ulkoa ovia vaille valmis! No Sitten tän kuun alussahan olimeiän pienimmillä synttärit...niin niistä innostuneena siivottiin nurkka jos toinenkin...tässä kuussa tuli 10 vuotta kuluneeksi siitä kun ostimme tämän talon ja tänne muutimme..."poikaYstävä" muisteli että oisko ollut 7. pv lokakuuta...ajatella että JO kymmenen vuotta!!!! kyllä aika rientää...pitäs tehä sellanen juttu jossa ois vanhoa kuvia ja uusia...täältä!
Mutta joka kerta on kotiin yhtäIhana tulla ja kertaakaan eiole kaduttanut eikä kaupunkiin ollut takas ikävä - paitsi kangaskauppaan ;D
 Ompeluita on alkanut valmistua tauon jälkeen...tämmöisiä karhuPaitoja ideoin synttärilahjoiks joku aika sitten...yks 110cm ois ylkky...lisään sen puotiSivulle...
Näistä tuli aika hurmaavia....aion tehtailla näitä nyt ennen joulua lisää...et omillekkin sais samanlaiset!!! Toi ruskee iskee muhun ainaskin nyt kun ulkona on ihan samanVäristä!!!
 Juu ja laitoinpa tuvasta muutaman kuvan kun otin ihan kuvia kun olin kreisiSiivonnut...niin nyt on eesmuistot puhtaasta tuvasta-tänään on tilanne toinen !
 




Voispa vaan sanoa simSaLabim...ja tulis taas siisteys tänne...ilman että täytyy imuriin tarttua....pölyPussikin on täysKuMikä!!!

mut kuullaan!

milla

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ihan passaa...siivouspäivinä voi just jopa kuviakin ottaa...mut arkena täytyy rajata melko tiukasti!!!

   Poista
 2. Voi miten kaunista! Olisipa hauska nähdä niitä kymmenen vuoden takaisia kuvia pesästä myös, ikuista vanhan remppailijaa kiinnostaisi kovasti:) mukavia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 3. uu yritän vilauttaa ossain vaiheessa...alkuajan tunnelmia!!!

  VastaaPoista