maanantai 19. lokakuuta 2015

5+1 hullunhauska synttäriPäevä!!!

Lokakuussa on meiän pikkuNakeroiden synttärit 2. a 8. päevä...niin ainaskin nyt alkuun pidetään yhteis juhlia.... ja jostain kummansyystä toi Frozen on vaan niin kuuminta hottista meiän Unnelin mielestä...ja siksipä äiti kunnostautui a teki mitä on o kauan luvannut , ompeli Elsan puvun...idea...lähti tosta vanhasta verhosta josta tein tuon viitan...muut kankaat on Eurokankaasta...lähempiä kuvia ei nyt ookka...mut tuossa yläOsassa on tollasta shamppanan väristä pitsiä ja satiinia sekä sellasta kimaltavaa kangasta...ompelin siitä kimaltavasta keinonahan tyyppisestä jäähiutaleita tonne helmaan...ja tuon viitan nauhanPäihin......

Se oli kuulema maailman paras synttäriLahja!
Ja KakkuLoista sen verran et halusin omat kummallekkin kun tuntuu et muuten menis pikkuvelen uhlat...isosiskon siivellä....ja karhuhan se piti tehä...kun se on semmonen juttu et Eemil...murisee meille aina niinkuin karhut...viimetingassa keksin jääkarhun..et sit se käy frozen-henkeen :D...onnea on täti S joka  on oikea kondiittori ni se teki ton Olaf-kakun a auttoi toki toisessakin...ja kaikessa et KIITOS vaan!

Ja vetäsipä mamakin juhlanKunniaksi teryleenit ylleen...kun sattui niin mätsäävät värit Neitokaisen kanssa ;D

heipparallaa!!

milla

6 kommenttia:

 1. Ihanat asut ja kakut jajaja.. Tuo pieninkin jo yks vee! Onnea sankareille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No unnelille sopi kuin nenäpäähän toi elsan rooli :D ja tosiaan viimeinenkin vauva jo miehen iässä !!!

   Poista
 2. Ihanan näköiset juhlat teillä siellä ollut! Ja nuo kaakut, aivan mahtavia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kumpa sais aina otettua kuvia...mut tuntuu et sit kun porukkaa alkaa virtaamaan...niin kuvaus unohtuu...mut kaakut oli myös loistavanmakuisia!!!

   Poista
 3. Ihanat sankarit onnittelut! niin ne vauvat vaan kasvaa nopsaan, haikeaa. Ja miten hieno puku! Meidän ekaluokkalainenkin haluaisi vielä prinsessapukuja...saas nähdä miten kauan vielä haluaa niitä ylleen pukea. Joulukuun alussa on synttärit ja uusi puku ostettu jo pakettiin (itse omeltu olisi toki hienompi, mutta, mutta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oli ust sellanen suutarin lapsilla ei ole prinsessamekkoa tilanne...kun olin luvannut sitä jo niiin kauan!!!...eräänä aamuna sit sanoin et arvaas mitä tänään tehdään?...unneli sanoi" siivotaan"!...ja kaivoin kangaspussin esiin...ai kun tytön silmät alkoi loistaa....frozenmekko!!!! se kiljui onnesta kun näki turkoosia satiinia!!! peeäs....en oo unohtanut sitä haasteJuttua! :D

   Poista