keskiviikko 21. tammikuuta 2015

miinusKaksytkolmeAstetta

Pakkanen tuntuu sisälläkin...tänään hämmennän uuneja alituiseen että onnistuis lämmitys, vaikka pikkuhousukeleihin ei päästä. Sillä nimellä puhutaan meillä sellasesta normilämpötilasta sisällä kun tarkenee jopa pikkareilla ;D 
YläKuvassa talven kuuleimmat villaHousut jotka ompelin Käpysen -Karelia neuloksesta...nämä on mun hyvälle ystävälle jolla on silmää ...villahousujenkin suhteen!!! No kiikussa onse mun "iisakinKirkko"--tuubiHuivi...oon ehkä puoliVälissä..hirviä homma siinä mut kivahan siitä tulis! Ja sit...mun ikiOma palkinto kalenteri jonka voitin täältä. Hanna-Riikka on niin taitava, silläkin on silmää!
Sit yks kuva pötkylästä...koska meiän tyttöjen arki täyttyy pötkylästä, se on niin tyytyväinen Ukkeli!
No talviAlesta jouduin sittenkin hankkimaan kengät meiän isommille...vaikka jo aattelin et mennään vanhoilla...mut pakkasten tultua...ei mahtunut töppöset kenkiin...niin korjasin asian-nyt mahtuu Töppöset!Jäävätpähän sit pikkuUkkelille!
Ja vikassa - huonossa kuvassa mun uudet silmikset-nyt näkyyselvästi!!

morjens-pötkylä Kutsuu!

kuullaanTaas!

milla

6 kommenttia:

 1. No voi iiik iik iiik miten söpö pötkylä!
  (Tulee vauvakuume.)
  Ja iik myös hienolle neulokselle :D Kivoja pakkassäitä teille sinne, meilläkin on viimein lunta, hurraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu voidaan vuoroin tartuttaa toisiimme vauvakuumetta...villavauva jaksaa ilostuttaa meitä aina vaan!!!...juu ja pakkastatänä aamuna -29 astetta!!!

   Poista
 2. On teillä vaan kylmä! Meillä tänä aamuna pikkusen alle 20 ja tuntuu että sekin on ihan liikaa:) Ihanaa neulosta siellä tuloillaan! Itse innostuin jälleen pitkän tauon jälkeen neulomaan villasukkia,ja niille ei näy loppua:) Mukavaa viikonjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu ja pakkanen senkun kiristääotettaan :( mutta neulominen sopii näille säille...villasukkia on kiva tehä kun tulee melko nopsaa valmista!!!

   Poista
 3. Kylläpä on pötkylä niin samasta puusta <3 ihania oot taas puuhaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin se on-jännä miksaus meiän isommista! kyllä vauvan tuoksu taas maittaa :D

   Poista