torstai 8. tammikuuta 2015

"Joilu"meni


 Vaikka joulu onkin jo pakattu ja kuusi poltettu tuvanUunissa...joka muuten oli tarpeeksiTuuhea ja iso...hyvä valinta meiän iskältä!...niin laitan vielä muutaman räpsyn joulusta joka oli kyllä keliensä puolesta niin kaunis...jouluMaa! Meiän jouluton niin perinteisiä...ja molempien perheet on aina tulleet samanKaton alle pukkia odottamaan! Aattoaamuna lämpesi tonttuSauna...jaiskä sekä isommat lapset laittoi metsän elämille tulet laavulle...äiti hääräsiKyökinPuolella ja koskapa pakkanenkin perinteisesti paukkui niin pikkuUkkokin sai nukkua vällyjen alla tuvassa! Sukat on taas pyörinyt jaloissa..muttaonneks nyt taas lauhtui hetkeksi!! 
Aatto illanRiemu ja uudet lelut valvotti lapsia yöMyöhään...aamulla kasailtiin uusia legoja...ja jouluPäivän "rekiAjelua" unohtamatta---IHANA JOULU! mutta kiva se on kevätkin :D


UUSI vuosi ja uudet kujeet!! ainaskin tämä mama painaa DELETE /UNDO ...ajatukselle kaapipäällä makoileville suklaille,rusinaPullille ynnäMuille mahtaville herkuille....nyt riitti mulle...on palattava ruotuun...mikään laihduttaja en ole koskaan ollut mutta sen verran aina järkiSanoo että nyt on aika "tullataasnormaaliksi"...raskausaikana sitä vaan on kummasti "raskaanaVoiSyödäSuklaataJaPullaa" ajatuksen kanssa sinut...sama jatkuu...synnytysken jälkeen....ja sitten vielä joulu...niin nyt on tiukka ote niskastaja ---kyllä se tästä...saan pian uudet silmäLasitkin niin tulee vähän uuttaLuukkia  tähänkin kotiÄitiin!

Hyvää tätä vuotta vaan kaikille!!

milla

1 kommentti:

  1. Kauniita tunnelmallisia kuvia moot ottanut. Ihailen aina blogissasi käydessäni myös ompeluksiasi. Blogissani arvonta, käypä kurkkaamassa kiinnostaisiko osallistuminen :). Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista