lauantai 15. maaliskuuta 2014

PajanKevät


Ompa ero maalla ja kaupungissa keväänEtenemisen suhteen!! Kotosalla on vielä hangenRippeet ja liukkaat sellaiset onkin kun taas kaupugissa on ihan sulatKadut. Pitää tunnustaa että tuossa aamulla kun avasin kauppaa tuli "kuinPariisissa" olo...se tulee aina keväisin...kun on kaupungissa-jossa on ihmisiä liikenteessä - ja juurikin aamuAikaan :D, vaikkakin kaukana Pariisista ollaan!!
Mutta tunnelmahan se on tärkein...ja nyt on PAJAN-kaupalla  paljon uutukaisia, värikkäitä ihanuuksia! Esimerkiks nää  sirot jakkarat - tuolejahan ei koskaan ole liikaa, eikös se niin mene? Jakkaroita on mustia, valkeita, keltaisia, vedensinisiä ja metallin värisiä!


 kukkoKiekuu > > >


Tervetuloa PajanKaupalle fiilistelemään kevättä!!

milla

6 kommenttia:

 1. Siinä on kyllä hienot jakkarat ja puunkantoteline! Ihan toivoisin luotijunayhteyttä sinne, että voisin täältä etelästä suhauttaa hakemaan kaikki nuo itselleni!

  VastaaPoista
 2. oi miten hienolta näyttää värikkäät takoraudat!! :) psst...Tulikiilan sivuille kans, vink, vink...

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen keväisiä sävyjä siellä! Ja ilahduttavaa kuulla, et siel kotona oottaa kevät, kun kotiudutaan huomenna reissusta.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania! Harmi että tuo puoti on niin pitkän matkan päässä...

  VastaaPoista
 5. Muistatko noiden hintoja, eli paljonko puunkantoteline tai jakkara? Meillä olisi tarvetta tuollaiselle puunkantotelineelle ja tuossa olisi kyllä hyvä vaihtoehto. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puunkantoTelin on 35€ ja värilliset jakkarat 50€ ja metallinvärinen on 45€...pitäisi selvittää postitus/matkahuollonhinta? kyllähän lähetyskinonnistuu....?

   Poista