keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

lastenPipoja


Olipa mulla kerrankin suotuisat mallit-ja mikä ihaninta alkaa jo valoakin olla ainakin melkein joka päivä! Minua on niin kehtuttanut koko Blogi-ja kameran käyttö etenkin kun on niin harmaata! Äskenkäytiin päiväKävelyllä posti hakemassa niin tehtiin jo ekat purot tielle-IHANAA ja aurinko lämmitti!!! Niimpä sitä alkaa jo tarkenemaan ohuemmilla pipoloilla...niin nyt olisi raikkaita kevätMyssylöitä lasten koossa! Lisään pipot puoti-sivulle niin sieltä näkee kaikki versiot! Lisäksi perjantaista lähtien löytyy sieltä Pajan-kaupalta myös nämä pipot...niin voi käydä sieltä katsomassa ken lähellä asuu!!

AURINKOISTA PÄIVÄN JATKOA SINULLE!

2 kommenttia:

  1. Oonkin ihmetellyt, kun on ollut niin hiljaista. Vaan kun ketuttaa, niin ketuttaa - silloin on tehtävä jotain muuta. Tauko on tehnyt tehtävänsä, kun olet noin ihania kevätpiposia surautellut. Vaan arvaapa mitä? Mulla on ajatukset kevättäkin pidemmällä - lätsät jo pyörii mielessä. Viime kesäinen alkaa olla pieni ja täksi kesäksi pitää ehdottomasti saada uusi...tai kaksi...ta kolme :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva et joku on kaipaillut minua :) ja lippikset ovat ollet jo ajatuksissa mullakin niitä alkaa putkahdella varmasti piakkoin...yks-kaks ja vaikka kolmekin...mitä siitä nyt sitten voikin ajatella :D

      Poista