keskiviikko 23. lokakuuta 2013

SOL-13 TalviLippis

 Olen työstänyt tätä SOL-13 talviLippistä kuin iisakinKirkkoa...hatun kaavoitus ei ookkaan se helpoin-sen huomasin taas! Tuossa ylimmässä kuvassa Lennartilla päässään vielä protoTyyppi...johon tein vielä korjaukset...ja alemmissa kuvissa on jo niinku pitääkin. Kipitettiin äsken juuri ennen hämärän hyssyä kasvihuoneelle ottamaan muutama kuva...ja Topu sai räystäältä loskaa niskaan ja sit loppu kamerasta patterit ;) perusMäihä.Muutamaa hattua ei saatu vilmattua...ja muutama on vielä työn allakin...tulee ihanaa FarmariHousun sinisestä villaKankaasta...Kokoja on useempaa..mut täytyy vielä saada meiän serkkuYksVee testipääks.. että saan motoitukset kohilleen :D Vuori on Fleece,välissä tuulenPitävä kerros ja päällinen villakangasta. Tykkään et mallista tuli kyllä hyvä ainakin alkukokemusten perusteella...suojaa hyvinniskan...ja on istuva -suojaa korvat hyvin. Allehan voi PaukkuPakkasilla pukea vielä lisäks villaKypärä hatun...
Nämä ovat Unnelin kokoa...eli n.3-4 vuotiaan kokoa.
Joudun lopettamaan lyhyeen ja tekemään välissä jotain SOL-13 jauhelihakastiketta kai...ku iskä tulee just kohta kotiin--hatut Juttu jatkuu pian!

3 kommenttia:

 1. Aivan ihania lakkeja!Tyttöni päänymp. on 50cm, olisiko harmaa lakki vaal.pun.tupsulla hyvän kokoinen? Mitä nämä maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että koko ois sopiva...mittasin meiän Unnelin pää oli 51cm ja sillekkin on sopiva! lasten koot on 38€/kpl
   m_solehmainen@hotmail.com
   laita vaikka sähköpostilla jos haluatlippiksen :D

   Poista
 2. Ompas ihanan söpöjä hattuja ja käytännöllisen näköisiä vau!

  VastaaPoista