maanantai 16. heinäkuuta 2012

KantarellinKeltaista

Keltainen on nyt lyönyt itsensä läpi!...Tämä mekkonen oli valmiiksi leikattujen pinossa...nukenvaate-ompeluiden jälkeen sai Unnelikin uuden "alviina"mekkosensa, kaava löytyy Mekkotehdas-kirjasta. Keltainen kangas oli ihan hassu verhokappa-rimpsuineen..meinasin vielä olla ottamatta kirpparilla-ommellessa mietin että onneks otin! Vaikkakin nyt on yksi keltainen vaate lisää---taitraa olla niin että aiemmin nähty keltainen takki on mennyttä miestä---jotain ihme jumi tahroja hupussa ja sivulla--pesin jo kahdesti ja nyt vielä hinkkasin fairyllä ja sappisaippualla-mietin jo piimää ja keittämistä--VOI ITKU! aina ne röppää kaikki hyvät vaatteet!


Lenni-nukke ja Unna-nukke :)

Eilen oli syksyn eka kantarellikastike-jotain iloa sateistakin on!

Mukavaa viikkoa kaikille-taidetaan tästä kipasta multa kaupoille...kaivettiin eilen iskän kaa yhteistuumin uus kukkapenkki tuohon piha-altaan ympärille!...taas peri neliötä lähempänä sitä 80-vuotis tavoitetta että kaikki nurmikko on poissa ja piha on pelkkää kukkamaata :)

7 kommenttia:

 1. uiiih..ranttakellejä..joko niitä on?.. kun en kerkee mehtään.. Hei muuten, voisin tuoda sinulle pari lamoherukkapottia, kun mietin omaan pihaan ja ei ole sopivaa paikkaa..tuli eilen illalla mieleen että..hip hei Millalle! juuri siihen kivien lomaan altaan ympärille...käykö? et sattuipas...

  VastaaPoista
 2. on niitä jo kun on niin märkää! ja uusille kasveille on nyt tilaa kaikkia uutuus lajikkeita otetaan vastaan mieluusti :D

  VastaaPoista
 3. Oi !Unnelilla on samat saappaat kuin mulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mielestäni hyvä löytö...paikallisesta halpahallista! :)

   Poista
 4. Voi elämä, mikä mekko ja tytsy :) Tuo huivi vielä piste iin päälle :)
  Mekin halutaan tollaset saappaat! Mistä ne on ja oliko niitä paljon??? Olis niin Nipen näköiset, sateenvarjot kun jääpi kohta pieneks, ei mahdu villasukka enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inka tavaraTorilta 12€...oli niitä jonkun verran...mikä nipen koko ois nuo on 22-23

   Poista
  2. Jösses, no ei o hinnalla pilattu. Vaikka olis se seuraavakin koko 24-25 niin menis sitten pitempään. Meillä kun on yhet 22 jemmassa.

   Poista