perjantai 20. heinäkuuta 2012

AsessooritAiemmin meillä on suihkittu kangastilkku kaulalla tai huivina, vaan nyt asiaan tuli muutos...pikku ompeluksena kanttasin Unnelille pinkin ja Lennulle uuden harmaan ruutu huivin. Mut vois vielä vaikka toiset tekasta kun nää on niin helpot ja niin hyvät. Ja nyt marjaAikaan itsekkin pidän aina metsässä pinkin sävyistä vanhaa ruutuhuivia metsässä kulkiessa...ihan niinku meiän mummo!

No iltaisin ja muilloinkin olen suihkinut...muutaman virkatun lakin muutamille suosikki pojille ja tytölle. Tuotekehittelyä viime vuotiseen..on virkattu nappi pisteenä iin päälle.

Mulla on muuten nyt jo syksy vaihde päällä...se vaihtuu aina näin varhan jos kelit on näin syksyset-Syksy kruunaa kyllä koko vuoden niin ihanaa on kulkea marja ja sienimetsässä.

viikendejä!

3 kommenttia:

 1. Ihan huippu ihanat myssyt! JÄLLEEN! Minä olen niin syysihminen kun olla ja voi, vielä ei tosin ihme kyllä tullut syysfiilistä, en vielä tahdo sanoa kesälle heipat kun on ollut suht viileähköä vaikken keleistä halua valittaa. Mielettömiä jutskia olet väsännyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu syksy on kyllä niin ihanaa aikaa...aina liiankin hoppu alkaa talvi-fiilistely...ehtiihän sitä sit!

   Poista
 2. Tosi hienoja myssyjä olet virkkaillut :)

  VastaaPoista