sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

NytArvotaan!

...Ensin odottelin koska 50 lukijan raja rikkoutuu...silloin lupasin jo järjestää arvonnan ja vasta tänään sain härkää sarvista ja ompelin "teitä" varten arvon lukijani sekä kaikki uteliaat sivusta seuraajat nämä "Kaveri"kassit , "Mirri-kukkaroineen! Ja ne arvotaan kaikkien osallistujien kesken!

Osallistua voi:
1. Jättämällä kommentin osallistut arvontaan yhdellä arvalla. Kommenteissa olisi mukava kuulla mikä juttu tulee ihan ekana mieleen SOL-13 blogista, sekä tietenkin monellako arvalla osallistut :) ja kummanko setin haluat voittaa?


2. Linkittämällä jonkun näistä kuvista omaan "lokiisi" tai "vasepöökkiisi", mainitse myös linkityksesi kommentoimalla ja kummanko setin haluat voittaa?.

Valkoinen setti on A

Ruskea setti on B
Arvonta päättyy15.6 ja arvonnan virallisena valvojana toimii Aulis Kerlander tai joku muu. Toivon monia osallistujia ja Onnea kaikille!

24 kommenttia:

 1. Alusta asti minut on saanut blogiisi palaamaan uskomattoman huolella tehdyt "tuotteesi" ja mahtavat ideat toteutettuna.

  Ekana mieleen tulee taito tehdä!!!

  Kahdella arvalla mukaan ja ruskeaa settiä tavoittelen!

  VastaaPoista
 2. Ekana tulee mieleen ihanat lippikset ja takit, sekä kangaskaappi :) arvalla mukana ja ruskea setti olis mahtava!

  VastaaPoista
 3. sun jutut vaan säväyttää... teet ihania juttuja ja niissä on persoonallinen leima. Mahtava ooppeli tallissa ja siitäkö se logoidea lähti? :D mukana arvalla ja valkonen setti ois ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihania käsitöitä, taitavasti tehtyjä. Takit tulevat ekana mieleen ja ne on UPEITA!!!
  Ruskea B olisi mieleen.... yhdellä mukana:)

  VastaaPoista
 5. Blogisi on ihana inspiraation lähde. Ensimmäisenä mieleen tulee logosi, jonka innoittamana sain itse tehtyä myös oman logon, jonka ompelen omiin tuotteisiini.
  Setti B kiikkuisi olalla mukavasti tänä kesänä.
  Yhdellä arvalla mukana
  MiLi

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana setti A arvonnassa.
  Sun tekemät jutut on ihania ja taitavasti tehtyjä. Logosi on ihana ja persoonallinen. Nämä tulevat ensimmäisenä blogistasi mieleen. :)

  VastaaPoista
 7. Siis onko tän ihanampia tuotteita muksuille ja itselle, pipot, nukenkantokassi,hiirulaiset, moni kysellyt mm. pipojesi perään, olen mainostanut! Ja kaikki uudet käverippiirin vauvat saa sun helistimen, taidan kohta ottaa yhden meillekin, nuken leluks, on niin söpöjä koirulaisia, siis se alkaa olla meidänkin tavaramerkki vauvaperheisiin;)

  Meidän perhe taitaa osallistua kolmella arvalla, jos alaikäiset käyttäjäsi,fanisi, voivat osallistua (isikin oottaa mustaa pipoa;). Kotiamme koristaa jo aika paljon SOL13-tuotteita(pääsiäistiputkin esillä edelleen) Ja hiirulais pariskunta on milloin minkäkin nuken vaatteissa ;)

  niin 1.settiä tavoitellaan.

  Kesää ja Lippiksiä(muilla ei kiire, mut jos 1vuotiaan tytön päähän käypä hattu saataisiin 14.6. mennessä kastelahjaksi viemisiksi;)) odotellen
  Turuset Ketunpesiltä

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Linkitys omaan blogiin suoritettu :). Blogistasi mieleen tulee tietysti taidollatehdyt persoonalliset ompelukset. Täällä on kiva käydä ihastelemassa aikaansaannoksiasi. Oon muuten kanssa mainostanut sun sivuja kavreille, joilla on pieniä lapsia. Toivottavasti olet saanut ainakin jostakin heistä uusia asiakkaita. B-setti olis kiva.

  Terv. Marika

  VastaaPoista
 9. Ensimmäisenä mieleen tulee ihanat lippiksesi ja myös automatot!!! Mukana yhdellä arvalla ja toiveena setti b

  VastaaPoista
 10. Ekana mieleen tulee ihanat automatot, jotka jäi mieleen, kun äiti mulle sun blogia esitteli. Kaikki tekemäsi on kyllä niin hurjan taidokkaita ja hienoja:)!
  Kahdella arvalla tavoittelen settiä B.

  VastaaPoista
 11. Lippikset on parhaita. Vois kummitytölle ostaa sellaisen. Setti B

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Tykkään helistimistä, pussukoista ja lippiksistä! Linkitin myös Faceen. Ruskeaa settiä tavoittelen!

  VastaaPoista
 14. Mieleen tulee kaikki ihanat käsityösi mutta kanala-asiat jäivät myös mieleen. :) Osallistunkin arvontaan 2 arvalla, linkitetty Facebookiin! :) Setti B voisi olla ihana voitto!

  VastaaPoista
 15. No koko Pesälä :) Valkoinen setti ja yksi arpa!

  VastaaPoista
 16. Minä tahtoisin tuon valkoisen setin :) Ja huh! Ihanuuksia sinulla riittää! Ne ihanat porot(?) ja kanat, ja sitten nuo tähdet ja lippikset. Niin ja housut! Ah <3

  VastaaPoista
 17. Blokisi on uusi tuttavuus, mutta näin muutaman minuutin vilkaisulla lippikset näyttää kivoilta ja monet muutkin tuotteet, täytyy tutustua ajan kanssa paremmin.

  Yhdellä arvalla osallistus, setti A on mielestäni kivemman värinen.

  VastaaPoista
 18. Sattumalta kerran eksyin blogiisi ja nyt odottelen esimmäistä pakettia kotiin. Aivan ihania lasten vaatteita, takit ovat etenkin tehneet vaikutuksen.

  Kahdella arvalla tavoitellaan settiä B, linkitetty fb

  VastaaPoista
 19. Kaks Eemeliä ja mamma osallistuvat kahdella arvalla settiä B peukuttamaan:) Tää blogi on niin täynnä elämää, että kutkuttelee aina käydä katsastamassa josko jotain uutta taiturointia (tai muuten vaan elämöintiä) olisi kirjattu ylös meidän iloksi!
  Aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 20. Aika vasta eksyin ensimmäisen kerran blogiisi ja ihastuin :) Täältä löytyy niin paljon kaikkea ihanaa, mutta päällimmäisenä mieleeni tulee kuitenkin tuo nukenkantokassi - se vain on niin suloinen.

  Yhdellä arvalla tavoittelemaan B settiä :)

  VastaaPoista
 21. Ihania arvontapalkintoja!!! Sinä se ehdit... ja viitsit!

  Haluan osallistua... yhdellä arvalla... ja kumpi tahansa setti kelpaa kyllä :)! (jos valita täytyy niin A...)

  VastaaPoista
 22. Jos onni suosii niin ruskea setti olis kiva. Tämä blogi on todella inspiroiva! Ihania juttuja täynnä. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 23. Ihanat käsityöt!
  Valkoinen setti olisi valintani. 1 arpa.

  VastaaPoista
 24. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Setti B.
  Kivat ideat tulee ekana mieleen.
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista