torstai 21. kesäkuuta 2012

JuhannusKlennigit

Tänään on ollut omaa aikaa, ompelusuklaata, kone on surissut...lähes koko päivän! Eka tein naapurin äitille "juhannusverhot" sit aattelin et pitäähän sitä nyt Unnelille juhannusmekon (-ja) saada! Ja sit antauduin mekkotehtaan kirjan vietäväksi - innostuin...olin jo aiemmin piirtänyt näiden kahden mekon kaavat..."orelma"ja...oliko se "riine"? toisen mallin nimi! Näistä tulee niin ihania että Sunnaa ja Kirsikkaa on kiittäminen talven kirja-urakasta niin tänä juhannuksena varmasti moni pikku neiti kulkee "mekkotehtaan"inspiroimissa hulmuhelmoissa! KIITTI!
Vaikkakin keli ainakin täällä idässä taitaa suosia tätä suomalaista tuulipukukansaa!


Viime yönä kun esikoisemme oli "kavelimummon"luona yötä ja pikku tiku nukkui sikeästi tein kaks essumekkoa ystäväni tyttärelle. Näistäkin tuli söpösiä tein oman henkisen taskuratkaisun vinonauhoineen... Kuvat on nyt illansuussa napsittu niin sumakoita on!
Oikein lupsakkaa keskikesänJuhlaa kaikille teille!

9 kommenttia:

 1. Sä kyllä teet aina niin ihanii mekkoja♥Voi kun osais ommella.Mullakin tuo kirja mutta hävitin (äidin)ompelukoneesta kaasupolkimen niin ei voi äitiäkään laittaa ompeleen.Mies varmaan siivouksen lomassa heittänyt roskiin.Mä oon myllänny koko talon mut ei lyödy.Vitsit että harmittaa.

  Mukavaa Juhannusta teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..vai poljin hävinnyt...sattuiskohan saamaan joltain ompelukoneiden korjaajalta käytettyä tai miksei uutta koneeseen sopivaa-sekun on melko oleellinen apuvälinen! juu jännä et tuosta toisesta mekosta tulee nyt mieleen Lumikki---ehkä tuon mallin takia!

   Poista
 2. No joo uusi maksaa jotain 70.Otin yhteyttä paikalliseen kaveriin joka hoitaa näitä juttuja mutta Singeriltä sanottiin ettei toimita hänelle koska hänellä ei ole omaa liikettä.Se kans ehdotti et jos siihen kävis joku yleispoljin.

  Hei teetkö meidän Lyllykälle tollasen nukenkantokopan joskus kun ehdit?Vitsit sentäs oon koko ajan yrittänyt löytää tommosta ja täällä sun blogissahan niitä oli vaikka minkälaisia.
  Jos yritän löytää jotain kukikallista retro kangasta siihen.
  Paljon siihen menee kangasta ja pitääkö se olla jotain paksua?
  Ja hei tällä asialla ei ole todella mikään kiire vaikka siihen menisi vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..juu aika arvokas poljin!..kun onni suosis et sais jostain rikkimenneestä!?
   Nukenkantokoppia pitääkin tässä muutama värkertää...mut jos ei hoppu niin voisin vaikka syksymmällä sit tehä Lyllykälle - ihanalle oman! Mullakin on kankaita mut toki jos haluut ite hankkii niin onnistuu niinki...paljonkohan mie nyt arvioisin sen menekin...no metristä ainakin saa ja jääki jos karkeesti!? ja ei nyt ees hirmu paksua---mie laitan kuiteski vuoreen et päälliseen kovikekankaat!

   Poista
 3. Uskomattoman kauniita ompeluksia täällä blogissasi!

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 4. Voi kun on kivoja mekkosia! Vanhoista kankaista yhdistelemällä tulee ihan superkivoja. Harmi vaan kun kelit eivät oikein suosi mekkotyttöjä täälläkään, vaikka niitä on pakattu laukku täyteen. Ihanaa juhannsuta kuiteskii!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vanhat kankaat on parhaita..ja nyt on jo kumpikin mekko pyykkäyksen tarpeessa-onneks oli kaksinkappalein!Juhannuksia sinnekkin!

   Poista
 5. Upeasti yhdistellyt värit ja kuosit taas kerran! Varsinkin nuo siniset mekot ovat aivan ihania!

  VastaaPoista