lauantai 5. toukokuuta 2012

UnnelinNuttu

Sarja sai uuden osan...kun eilen illalla annoin ymmärtää että voisin ommella...ja niin perhe lähti taas "ompeluevakkoon" - -näin meillä! Ja eikusta tekemään - -olin jo ajat sit leikannu ja kankaat oli hautautuneet ompelupöydälle kaiken matskun alle :) Muuten olin jo suunnitellut eli miten kankaat tulee mut mitään ideaa tän takin "JUTUSTA"?...ei ollut....sit tuumailin ja kun oli linnunkaava valmiiks leikattuna...kun piti tehä niitä lintutyynyjä...joskus ja kun kukan kaavakin oli...näitähän oon laittanu niihin neuvolakortinkansiin....Ja sit piti kaivaa vielä viimeisiä rippeitä tuota maailman ihaninta keltakukka-kangasta...onneks sitä jäi vielä pikkuSipruja! Jotkut kankaat on vaan niin aarteita!!!





Etupuolesta tuli hittityn hallittu...mut piti vielä kirjailla koukeroita taskun suulle :)

Takin ihanuus on täällä takana ...oikea lintujen laulupuu! (pikkusen harmittaa ---oisin tikannu nuo tummat kukat tummalla rihmalla mut niin erikoinen ettei ois ollu sopivanväristä rihmaa...ja kun oli vain päästävä eteenpäin...niin sit vaaleella)



On rimpsua,
röyhelöä,
pilkkua,
kukkaa,
lintuja,
taskuja,
huppu,
heijastimia,
koukeroita...
silti en jättäis mitään pois!


Unnelille - rakkaudella äiti !

8 kommenttia:

  1. Aivan unelma! Kyllä sie vaan olet niin taitava. Juuri jotain tuollaista olen haaveillut Inkiväärille. kaupan takit kun ovat vaan niin tylsiä...

    VastaaPoista
  2. Oi, miten soma takki! Todellakin aivan unelma. :)

    VastaaPoista
  3. Suloinen takki eikä tosiaan mitään olisi kannattanut jättää pois :)

    VastaaPoista
  4. yhdyn ajatuksiinne vaikka onki oma tekemä--ja eihän tämmösiä kaupasta saa!

    VastaaPoista
  5. siis tosi tosi mahtavan ihana takki <3 sä teet aivan upeita vaatteita!

    VastaaPoista
  6. kiitosta Maikki!Olikin mukava pitkästä aikaa ommella jotain "uutta"...kun oon puurtanut niitä trikoita aika paljon :D

    VastaaPoista
  7. Niin kaunis takki... oispas minullakin tyttönen jolle voisi ommella kaikenlaisia ihanuuksia! Onneksi voi kuitenkin ihailla toisten tekemiä... :)

    VastaaPoista