maanantai 21. toukokuuta 2012

JuttuSuma

Juu mullahan ei ole näissä jutuissa aina mitään tolkkua (en ole ammatiltani kirjailia!)...nytkin on tuutissa niin monta palloa että...en tiiä mistä alkaisin...no housut on kuvissa ekana: Tää housu kangas on pala-unelmaa,löytö jo vuosien takaa...näitä tehdessä on soinut päässä koko ajan (DonHuonojen:Seireeni...iloenkeli....tididitidi)...Housut on niin viehkeät-paratiisiPöksyt!Lippiksiähän minä olen väsäillyt-kaiken muun ohessa...aamulla vielä lopettelin tän Unnelin oman keltaisen-joka natsaa siihen aiemmin tehtyyn takkiin. Mut jos joku tarvii lippiksiä niin-postia sähkölootaan...meillä on jo yli oman tarpeen,vielä ehdin kesälomien lemppareita tekemään. (10€/lakki)

No sitten:viikko sitten iski maalaaamisen tarve-tekeydyin porstuan kimppuun-vanha oli alunperinkin jo epäonnistunut vihreä sävy-maalattiin silloin ekana keväänä kun tänne muutettiin. Nyt peittyi vihreä valkoisen alle - -tykkään!


Aamulla Unnelin kanssa munanHaku reissulla! (Lennun kuva on on jo aiemmin otettu!)

Eli - tää on ennenvanhaan,ennen maalausta!

Ja näin kaunis on tämä aamu - tämä on näitä minun sielun maisemia - arjen pieniä hetkiä jotka tekevät onnelliseksi! Tuntevatkohan Kanat samoin :D kun tästähän ne pihalle kurkkii ja ARVATKAAS MITÄ?


Eilen saatiin se "jälkitoimitus" eli tittidii KUKKO! on Komia kaveri - iskän toive "aapiskukosta" toteutui!!! Käytiin eilen niin hienossa paikassa-jossa äiti oli kesäkanoista hurahtaneena innostunut ja nyt siellä oli erirotuisia-kokoisia-näköisiä-ihania-kanoja-tipuja-kukkoja ja myö saatiin tämä!
Tänä aamuna taidettiin olla liian aikaisin liikkeellä (kun oli vain yksi muna) vai onko KukkoHerranen sotkenut kanaRouvasten munintameiningit? Ja kun kukkoKiekuuuu, niin joka kerta mulla alkaasoida pääs LateLampaan tunnari "shaun on the sheep.....tititittiitiii" että toivottavasti se soi nyt siunki päässä:ole hyvä! Yleensä on neljä munaa pesässä :)

Unneli virallinen sol-13 malliTypy!


Tässä muutamia valmistuneita lippiksiä vielä.

Juu tulipa melkoinen "KovaSikaJuttu"...ootteko nähny sen elokuva mainoksen - miusta tuossa sanonnassa on kaikki kohillaan. Kiitos ajastasi ja taasKuullaan!

se sPosti ois: m_solehmainen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti