sunnuntai 20. marraskuuta 2011

poro Tokkani


Rangifer tarandus tarandus eli PORO !

Nyt on monen yön ahkerointi valmiina ensiesittelyyn :X Mitäs tykkäät? Mikä on suosikkisi? ...mmmh...minun on ehkä nää ruskeensävyiset...tai tuo ruudullinen ja sininen pari on kyllä myöskin viehättävä! mutta tuo sammalen keltavihreät kukkais porotkin on kyllä niin herkullisia...
Ja hei kaikilla poroilla on "melkki-kaviot" Lenniä lainatakseni...oli miusta niin hienosti sanottu! Poron korkeus on n.20 cm... tää porohan on ikäänkuin sen aiemmin tavatun Kanan esi-isä...ja nyt muhii mielessä ajatus samankaltaisesta Tontusta! Oon yrittänyt joka jouluksi tehä meiän pirpanoille uudet tontut...ne vois olla tän vuoden tonttumiehityksen vahvistukset! Meillä haettiin jo tontut tupaan perjantaina siivouspäivän kunniaks ja siitä lahtien on leikitty vain ja ainostaan tontuilla:) miten voikaan Lapsi olla niistä niin onnellinen! Ja Leikeissä mukana on myös tälläisia aiemmin tehtyjä poroja...näillä muuten on pikku Nissejenkin huippu "latsastaa"!
Jos mieluilet omaa Poroasi niin nämä on nyt tehty tulevia joulumyyjäisiä varten mutta täältä saa voi jo ennakoida!!! hinta on sen 20€...ja voin vain sanoa että sen eteen on tehty paljon näperrystä :)


1. Punaruskea-pikkukukka poro
2. Pellavan värinen poro

3. Ruskea kukka poro
4. Valkea pitsi poro

5. Sammalenvihreä- valkea turpa poro
6. Sammalenvihreä - kukka turpa poro

7. Sammalenvihreä - sininen turpa poro

8. Sinipilkullinen poro

9. Sinipilkullinen- ruutu turpa poro MYYTY!
10. Ruudullinen poro

11. Ruskea kukka poro MYYTY!poroporoporoporoporo...ja vieläkerran poro!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti